People of the World

A való világban játszódó frpg
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Activity-Room

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 5:27 am

Kell a kikapcsolódás. Itt pedig megvan minden, ami hozzá kell: játékkonzolok, lehetőség adódik a sakkra, de elég, ha leülünk beszélgetni. A háttérben megbújik egy minibár is.


A hozzászólást Hale Rye Anderson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 30, 2011 5:36 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 8:56 am

Mivel egyikőjük sem ellenkezett, ezért már indultunk is el hozzám. Hát... kicsit hosszú volt az út felém, mert mellesleg nem a belváros közepén lakok, hanem épp a külvárosi részen. De sokkal jobb volt, mert nem volt annyira forgalmas. Kinyitottam a kaput egy gombnyomással... a családon belül mindenkinek volt egy, olyan, mint a kulcs, csak ezzel nem kell azon filózni, hogy melyik oldalról találjunk bele a kulcslyukba... Szóval a kapun átfurakodtuk magunkat, aztán a bejárati ajtón is. Onnan pedig a nappalin át fel az első emeletre, az activity-szobába.
- Gyerekek, máskor én motorral megyek... sőt, kocsival, azzal mindkettőtöket el tudlak hozni, ha úgy van. - a napi futás hanyagolható, elvégre itt van alattunk kettővel a kondi, majd az megleckéztet, megdolgoztat.
- Dobjátok le magatokat, van itt fotel, kanapé bőven, mi seggeteknek ingere. Wc-t tudjátok, hogy hol van, azt már nem kell mondani, mert nem egyszer voltatok nálam. - mintha újból bemutatnám a házam egy új vendégeknek. Mondjuk a legjobb, és igaz barátok azok nem vendégek nálam... vagy, ha jobban kellene elmagyaráznom, akkor egy barát vendégeskedik nálam, de az igaz barát megemeli a seggét és odamegy a hűtőhöz, és kiveszi magának, ami kell. Jó, néha másképp működik, mert tényleg a házigazda szolgál, főleg, ha ilyen bulikról van szó. Hátra is battyogtam a minibárhoz, hogy elővegyek 3 poharat, meg piát. Nem csak egyfélét, mert szokásom, hogy kevergetek. Aztán megfogtam 2 poharat és odavittem nekik, de nem adtam a kezükbe, hanem leraktam melléjük az asztalra. Szolgálják ki magukat, kinek melyik kell.
- Na, ha akartok videójátékozni, azt is tudjátok, hogy kell kezelni, tv is van, be lehet kapcsolni, ja, ott a zenegép, bátran nyomkodjátok rajta a gombokat...vagy ott a rakat lemez. Vagy esetleg szeretnétek valamit? Kártyázni... vetkőzőpóker, sima póker, sztriptízshow... akármi? - minden lehetőséget felvetettem. Még a végén ki tudja, mi jön ki belőle. Közben észhezkaptam, hogy a saját italomat nem hoztam ide. Ezért gyorsan rohantam a poharamért, meg hoztam magammal az üveg whiskeyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 9:09 am

Nem gond az, ha sétál egy kicsit az ember... de amikor át kell sétálni fél New York City-n, azért azt már megérzi a láb. Így voltam vele én is. Szóval amikor megláttam Rye-ék házát, mondanom se kell, kb mint aki a Mennyország kapujához ért a fél égbolt átsétálását követően. A szobába érve igazából én valószínűleg egy fakírágyra is szívesen leültem volna, annyira kívánta már a testem az ülést. De megelégeltem az egyik fotellal is. Aztán a lány elkezdte a szokásos felvezetést, hogy mi a szórakozási lehetőség. Mit ad Isten, persze, hogy sok volt belőlük. Elvégre nem is Rye-éknál lennénk, ha nem így lenne. Mindenesetre megemlítése után én felálltam és odabattyogtam a zenegép elé. Elvégre mindhármunk szenvedélye volt a zene, elengedhetetlen tartozék tehát egy kis esti összeröffenésnek. Mondjuk kissé vakartam is a fejemet, hogy mit válasszak. Mondjuk oké, pár másodperc után rájöttem arra is a bölcsész agyammal, hogy be kellene kapcsolnom a gépet. Ám utána még álltam felette vagy egy percig. Elég sok volt a választék a sok jó szám közül. De végül csak megoldottam: lenyomtam a ,,random" feliratú gombot, ezzel a szerencsére bízva, hogy mivel fog minket megörvendeztetni a masina. Utána visszasétáltam a többiekhez.

//rátok bízom, mit kezdett el játszani XD//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 9:27 am

Bizony elég hosszú út volt a belvárostól lesétálni, idáig de én nem bántam. Gyakran volt, amikor napokat is ellófráltam a városban gyalog ugyan is nem volt jobb teendőm. De azért nekem is egy kicsit fárasztó volt a város szívéből a külvárosba kigyalogolni. Nem is akartam mást, mint bejutni Hale kis otthonába, ami néhanapján az enyémként is szolgált. Imádtam ezt a házat minden megvolt rá, amire vágytam. Én is mindig így képzeletem el a dolgokat, de hát a sors sajna mást hozott. Ahogy beérkeztünk a gitáromat ledobtam a sarokba és lehuppantam a kanapéra. Majd Hale italt hozott, aminek örültem is na meg elkezdte a játékokat is sorolni mit csinálhatunk. Több köztük ínyemre való volt, de azért Andrewra is gondolta, hiszen nem akartam egyből egy kiadós kis játékkal indítani.
-Ne aggódj, ismerem a járást lehet régen voltam itt, de azért nem felejtettem el mindent a házról, na meg persze arról hogy mindig is rossz voltál pokerban. Emlékszel hányszor elvertelek? Mit szólnál egy visszavágóhoz, de csak simán játszunk, és ha akar Andrew is beszáll. Na, benne vagy?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 9:54 am

Andrew, ahogy láttam, már rögtön a zenegéppel bíbelődött, de mint ahogy mindig, most se tudta, hogy melyiket válassza. Aztán csak úgy benyomta az egyik gombot, minek hatására belekezdett a gép egy ütős zenébe. Háh... ez úgyis olyan, mintha a kocsmában lennénk. Ott is ugyanilyen zenék mennek. Joan Jett I hate myself for loving you. Imádom a zenéit, az mindig örök marad. Nem fogja holmi csicska 16-17 éves tini leépíteni, mert annyit nem ér, mint a fa gyökere.
- Ííígy van, rockermenyétek! - vágok be egy nagy ordítással, szintén szokásom. Aztán kezdődik is Richard szófosása, de a végén már csak annyit lehetett belőlem látni, hogy nevetek, mint a fakutya. A végére megeresztek egy 'pfff' hangot is.
- Hallanád magad, Richie! Azoknak az időknek vége... haverok megtanítottak, meg sokat bulizok én. Szóval, nincs mire elmenjen a pénz. - tovább nevettem, de azért nem akartam elbízni magam. Ki tudja, most lehet, hogy leverem, vagy megint hoppon maradok.
- A tét... aki nyer hármónk közül, annak adok egy fehérnemüt. Ha én nyerek, akkor az enyém marad. - heh... lehet, hogy csak viccelek, lehet, hogy komolyan gondolom, majd a végén elválik.
- Na, Andrew, tudom, hogy nem hagyod ki, azért benned is ott van a nagy kártyajátékos! - invitálom oda az egyik nagyobb asztalhoz, és előveszem a pókert, miközben nem is a pohárból iszok, hanem az üvegből. Nagyba habzsolom a világot... nekem már csak úgy nem elég.
- Na, szóval, osszon valaki. Richie, kezedben van a...kártya. - nézek rá a paklira, és a kezébe adom. Na, mostmár tényleg ott van. Rábízom az osztást, mert én nem akarok. Legyen az ő kezében annyi szerencse, hogy nekem szerencsét hoz.
- Ha nem baszol elém egy ászt, bizonyisten én baszlak meg. - ezt is szépen kifejeztem. Na, nem így értettem én... csak szokásom, hogy így beszéljek, de szerintem ezt megszokták.
- Andy, ha hamarabb nyersz, mint én, sarokba állítalak. Nem igaz, rockermenyét! - neki is szépen a hajába túrtam, jobban mondva megborzoltam. Na, nekem is kellene egy név... acélpingvin.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 10:10 am

Csúnya, sokat sejtető vigyor jelent meg az arcomon. Ha van valaki, aki hozzám hasonlóan sokat tölt szabadidejében az Interneten, az akarva akaratlanul talál érdekes dolgokat. Ilyen volt a részemről az a póker program is, ami már pár hónapja ott fityeg a laptopon és lassan az ezredik meccsen is túl van a számláló. Hiába, mit csinál a tanár, ha unatkozik? Hát persze, hogy szerencsejátékozik! Így hát visszaültem a kis társasághoz.
- Osszatok csak, majd megmutatom én nektek, hogy kell ezt csinálni - mondtam még mindig gonosz vigyorral. - Asszem a nap végére egy ruhadarabbal többem lesz.
Na jó, igazából nem voltam olyan jó játékos, mint ezekből le lehetne szűrni. De most itt voltam a barátaimmal, akiket mindenkinél jobban kedvelek. Csoda hát, hogy elővettem azt a kevésbé ismert énemet, amit nem lát ám mindennap az ember? Mondjuk Rye megjegyzésére vetettem rá egy érdekes pillantást, amolyan WTF fejet.
,,Na ezt nevezem én Freud-i kiszólásnak"
Jó, mondjuk Rye-ről volt szó, az ő megjegyzései hatásosak, mint a napszúrás.
- Akkor már kezdhetsz is a sarokba állítani, mami - poénkodtam, majd feltettem egy kérdést. - Izé... egyáltalán most milyet játszunk? Ötlaposat vagy Texas Hold'em-et?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 21, 2011 11:58 pm

A zene is jó volt és ezt csak annak a jele volt, hogy a buli is kezdetét veszi. Közben még Hale a kártyapaklit hozta én egy kicsit szemügyre vettem az előttem lévő pohárka tartalmát. Hale, ahogy szokta biztos kevert nekünk valamit.
-Hale ugye most nem kevertél össze semmit nekem? Mert most nem kísérleteznék a legújabb koktél ötleteiddel.
Mondtam miközben még egy pillantást vetettem a kis pohárkára majd egy húzásra megittam a tartalmát. Ha kevert is benne valamit üsse, kő legalább oltja a szomjam és ez most nem is volt olyan rossz. Ahogy letettem a poharat a pakli kártya már előttem volt. Közös megegyezés alapján én kevertem. A keveréshez annyi trükköt ismertem szóval most is villámgyorsan kevertem úgy hogy szinte ők semmit nem láttak belőle. Hale kijelentésén egy kicsit elmosolyodtam, de még most nem szóltam semmit, hanem mindenki elé két kártyát dobtam a paklit meg magam mellett hagytam.
-Hale akkor kezdhetsz fohászkodni, hogy az egyik lap ász, különben tartozni fogsz nekem megint. Amúgy Texas Hold'em-et játszunk, ha senkit nem zavar. De erre már nyilván a két kártyás leosztásból is rájöhettetek.
Majd megemeltem a két kártyám a szélüknél hogy lássam, mim van. Hát nem a legjobb, de lehet még belőle bármi. Hale meg sose hátrál meg szóval könnye csőbe tudom húzni egy jó leosztással. Andrew meg mindig megfontolt szóval kitudja, lehet, hogy ma én leszek a vesztes, de legalább játszunk egy jót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 2:32 am

Nem volt ellenvetésem abban, hogy Texas Hold'em-et játszunk, elvégre nekem aztán tök mindegy, csak póker legyen. Az meg, hogy ki nyer, már megint nem olyan érdekes, maximum szegényebb leszek egy fehérneművel. Van még ott, ahonnan az az egy jön. Másrészről, aki nyer, annak nagyobb lesz a becsülete, meg fog itt dicsekedni, aki meg veszít... hát, az vagy maga alatt lesz, vagy pedig kevesebb lesz az önbecsülése. Az én esetemben egyik sem fordul elő. Vagy ki tudja... lehet, hogy rámjön a gyilkolási hajlam, és akkor azt én sem köszönöm meg magamnak. Óh, annyira vad nem vagyok én. Rich meg is itta a pohár tartalmát, én pedig enyhén tátott szájjal néztem rá. Ez aztán szomjas volt! Miközben osztott, addig emeltem is a kezemben lévő üveget, hogy öntsek neki még egy pohárral. Ha nem issza meg, akkor itt vagyok én, nekem mindig kapóra jön egy kis pohárka. Butykos vagyok... le kell majd szoknom erről, de tudom, hogy úgyse menne. Mindegy. Jöttek is a lapok, s meg is néztem. Aztán nem túl gonosz szemekkel Richiere néztem.
- Jössz te még a mi utcánkba. - mondtam én, hogy még megbaszom emiatt. Na, csak várjon. Mondjuk igen, valamiből neki is kell még élni, ha Fortuna már azt a sorsot szabta ki rá, hogy szerencsejátékos legyen.
- Egy kört játszunk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Mert igazából kedvem sincs rá, meg furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy mit akarsz mondani, Richie. - ez az igazság. Én pedig csak várok, és várok, hogy végre elénk is kikerüljön a sor kártya, ami alapján eldönthetjük, hogy ki lesz a nyertes. És akkor vagy Fold, vagy Raise. Akármi. Ami nekem persze jól is jön. De mivel egy kört játszunk, így lehet, hogy nem lesz belőle olyan, hogy feladom. Valaki azért hadd nyerjen már, adjam meg nekik azt a szerencsét.
- Na, Andy, szurkolok neked. Meg magamnak. - nem értem, miért akarok mindenáron kitolni Richievel, de már megszoktam, hogy ilyenek vagyunk, mióta csak ismerjük egymást.
- Andy, ha megnyered, nem csak egy fehérnemüvel gazdagodsz, de esküszöm, kérni fogok tőled magánórát... történelemből. - abból nem voltam egy jó diák, négyesre tudtam mindent... de szerintem az éppen elég volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 3:07 am

A kérdésemre hamar választ kaptam az elém rakott kártyák képében. Felvettem őket az asztalról, majd csak egy hümmögéssel reagáltam az elém táruló képre. Láttam már jobb leosztást is... de hát szokás mondani, hogy pokerben nem igen szabad előre ítélni. Így hát nem dobtam be, inkább kivárom a következő három lapot. Közben pedig elfojtottam egy ásítást, annak jeleként, hogy kicsit rövid volt az előző éjszakám. Mondjuk aki megnézi a szemeim körül elterülő karikákat, annak talán nem is kell magyarázni. A lány ,,szurkolására" megeresztettem egy vigyort. Hát ha így gondolja, akkor egészségére váljék. Bár utána egy eléggé megilletődött arccal néztem rá, ahogy megemlítette, hogy mire vetemedne a győzelmem esetén.
- Jól meggondoltad te ezt? Az én magánóráim után általában sírva jönnek ki az emberek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 3:40 am

-Akkor ezek szerint nem ász.
Mondtam neki nevetve a kis kijelentésén, amiben ugyan nem voltam biztos. Hale hozott egy újabb pohár italt, amit csak néztem és gondolkodtam mi lesz a logikus lépés. Mivel senki nem akart semmit csinálni ezért gyorsan floppoltam azaz ledobtam három kártyát az asztal közepére. Hát rajtam ez sem segített rajtam sokat, de azért még láttam némi esélyt, hogy a következő két lap szerencsét hoz nekem. Csak néztem a többieket és a kezemet a kártyáimon tartottam.
-Hidd el nem annyira fontos, amit szeretnék Hale, hogy izgulj miatta. Bár nekem nem nagydolog majd a kérdésem után lesz időd eldönteni, hogy neked mennyire számít annak.
Néztem még továbbra is őket és elgondolkoztam, hogy tényleg jó ötlet lenne e megkérdezni, de hát most nincs, más esélyem szóval minél hamarabb lezavarjuk, annál hamarabb tudom le. Kicsit megmosolyogtam a dolgot, amit Andrew mondott.
-Én is olyan szívesen lennék tanár. Legalább nem zenéléssel keresném a pénzem és még szívathatnám is a kölyköket, ami minden pénzt megérne. Hale neked meg fölösleges tanulni. Hiába korrepetáltatnád, magad ugyan ilyen maradnál, ebben biztos vagyok.
Viccelődtem egy kicsit Andrew kijelentésén. Nekem is jól jött volna egy tanári állás, de helyette inkább zenész lettem az sem egy rossz állás legalább nincs senki, aki kikészítsen idegileg, ahogy a gyerekek szokták a tanárt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 4:17 am

Rich már osztotta is a lapokat, én addig ittam, persze, mikor megláttam az utolsó leosztott lapot, meg kellett válnom az utolsó kortyomtól: oldalrafújtam. Aztán megtöröltem a szám... ez is amolyan: basszameg! kifejezés lehetett volna, hogy van egy kis szerencsém, de ki tudja... a következő laposztásnál már nem leszek szerencsés. Lehet, hogy pont az égetőben van a csont elvetve. Full house-om lenne egy kártya híján. De ezt nem mondom be, nem Uno.
- Íííj, baszod. Rendesen megörültem. - ja, olyannyira, hogy nem volt szükségem arra az italra se. Az pedig már nagy szó.
- Hát, Andrew... nem hiszem, amit mondtál. Szerintem hamarabb szaladnál el tőlem te sírva, mint én tőled. - engem nem lehet kikészíteni, jó a tűrőképességem idegileg. Na, főleg azért, mert ha valaki nekem beszól, akkor úgy visszaszólok, hogy mire hazamegy, a tulajdon édesanyja nem ismerne rá. Szavakkal lealáznám a sárga földig, kék-lila foltokra verném azt, aki nekem úgy tesz, mint aki a gettóban tengette napjait.
- Ha nagyon akarsz tanár lenni, nem kell váltanod, taníthatsz engem is... amire akarsz, aztán vagy jó diák leszek, vagy elvitethetsz a diliházba. - ezt ugyancsak Richardnak címeztem.
- Egyébként meg majd meglátjuk, mennyire fontos. Játék után arrébbállhatunk, aztán elmondhatod, mi nyomja olyan veszettül a szíved. - tudok én szépen is beszélni, ha kell. Csak már hozzászoktattak... az iskola megváltoztatja az embert, nem is akárhogy. Van, hogy kikészít, van, hogy megtanít arra, hogyan álljunk a saját lábunkra, s hogyan mutassuk meg, kik is vagyunk valójában. Felszínre hozza a mélyen rejtett érzelmeket, indulatokat, s még az is lehet, beállítanak egy-két csetepatéba. Lesznek barátaid, vagy nem. Te leszel a góré, vagy nem. Csak rajtunk áll.
- Én asszondom, osszuk tovább, nem adom be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 4:33 am

Halványan elvigyorodtam erre. Kicsit olyan sokat sejtető vigyor volt, mint amikor az ember már megtapasztalta, milyen az, ha áll a tükörnek a másik oldalán is egy adott témakőrrel kapcsolatban, nem csak az egyiken.
- Hehe, ahogy azt Hófehérke elképzeli - reflektáltam Rye-nek, majd kissé összevont szemöldökkel néztem Richardra. - Hát szerintem inkább ne menj annak. Megspórolsz magadnak néhány utat a szanatóriumba, ahová még a jegyedet se fizetik ki rendesen... mindezt pedig azért, hogy utána szépen visszatérj a pokolba az ördöghöz és a fiókáihoz.
A feljövő kártyák nem nyújtanak túl nagy vigaszt. Nem azt mondom, hogy nem tudnék velük mit kezdeni, csak hát lehetne jobb is. Ilyen lapokkal nemhogy a világot nem lehet megváltani, de még arra a bizonyosra is éppen elég lenne a WC-n. Ám egy jó játékos sosem ugrik ki az első bizonytalan lépésnél. Így hát csak egy szót mondtam az előttem levő helyzetzre.
- Check.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 5:29 am

A többiek újra csak checkeltek ki így ki úgy. Hát ledobtam a következő lapot is, ez sem hozott nagyon nagy szerencsét nekem. Ahogy a többieket elnéztem nekik sem, de azért még mindig jobb volt a kezemben mint a semmi. Csak bámultam magam elé és közben nevettem azon amit Andrew mondott, a gyerekek hamar hazavágják az embereket, legfőképp a tanárokat.
-Téged? Még is mire taníthatnálak Hale? Piálásból is jobb vagy mint én.
Mondtam neki, egy kicsit viccelődve a dolgon. Hiszen ha vesszük a dolgokat, ő minden nap megengedhette magának az ilyesmit én meg csak néhanapján. Ugyebár ha az ember az egyik barátjánál lakik, nem engedheti el magát úgy, mintha az az ő háza lenne.
-Nyugodj meg el is fogom mondani, ami a kicsi szívemet nyomja. De ahhoz még el kell hogy jöjjön a játék vége.
Mondtam neki, hogy ezáltal is tovább gyötörje a kíváncsiság. Közben pedig ledobtam az ötödik lapot is és újra megnéztem az enyémeket. Először a többiek reakciójára voltam kíváncsi. Én mindenesetre várok.
-Gondolom úgysem akarta senki a tétet emelni, de ha akarjátok, akkor most megtehetitek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 7:53 am

- Dehogy vagyok jobb. Azt se tehetem meg mindennap. Meg igazság szerint már le kellene raknom... csak tudom magamról, hogy bulikon úgyis rámjön. - hát nem igazam van? Tudom, hogyha bulizni megyek, akkor előbb-utóbb úgyis piálok. De mostmár akkor menni fogok pszichológushoz, hogy kiszívja belőlem azt az elképzelést, hogy a részeg ember a boldog ember. Mindenesetre majd megpróbálom. Hogy akkor csak alkalomadtán igyak ténylegesen... így semmit se... semmiképpen. Majd akkor a kártya után... csak még egy kortyot. És, ahogy kigondoltam ezt magamban, jött is egy korty, meg a többi, de nem volt vészes, egy pohárravaló volt az egész.
- Én azt hiszem... további tétem... a győztes megkapja ugyebár az egyik kollekcióm, akkor plusz hozzádobok egy... hm, napszemüveg nem ártana egyikőtöknek sem. Na, akkor veszek azt a győztesnek. - esküszöm, ha vége lesz ennek az időszakomnak, változtatni fogok magamon, és nem leszek ennyire idióta. Csak jöjjön el a vége ennek az időszakomnak, hogy megtehessem mindezt. Már csak azt várom, hogy mi lesz a végeredmény, ki lesz a nyertes. Tuti, hogy én nem leszek, de ez majd elválik. A kártya dönt sorsomról. Most nagyon benne voltam a levesben.
A továbbiakban csak ültem és vártam, hogy aztán tényleg valami jót hozzunk ki ebből az egészből. Már nagyon kellett nekem egy kis nyeremény. Habár, ne csak nekem legyen örömöm, hiszen mindenem megvan, ami kell... jó barátok, bulik, meg egyéb. Ennyi az egész. Szóval boldogságom bőven van, másét meg nem akarom elvenni.
- Tőlem fordíthatjuk a lapokat, ha Andy is benne van. Utána te meg mondjad, amit akarsz. - bevallom, már kicsit nagyonnagyon kíváncsi voltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 8:44 am

Felfordításra került egy újabb lap, aminek láttán össze is vontam a szemöldökömet. Megnéztem a lefordítva levő kártyáimat, majd újra az asztalon levőkre néztem. Hümmögtem egyet.
,,Hm, alakul"
Aztán Rye tett egy megjegyzést az ivásos dolgaira, aminek hatására komolyan néztem rá.
- Hát ha így állsz hozzá, akkor ne csodálkozz. Próbáld meg úgy, hogy akárhányszor iszol, tedd hozzá gondolatban, hogy ,,le fogom tenni". Egyik ismerősöm a dohányzásról szokott le így.
Ennek örömére a nap folyamán először beleittam az előttem levő pohár tartalmába... nem, nem málnaszörp volt benne, mielőtt még valamelyik szkeptikus kolléga ilyen feltételezésekbe menne bele a nagy elvakultságban. Aztán megint Rye volt az, aki miatt összeszaladtak a homlokomon a szőrök.
- Végül is... tartom - mondtam beleegyezve az ötletébe.
Végső soron csak egy egyszerű tárgyról van szó. Akkor kezdtem volna el ellenkezni, ha valami méregdrága dolog megvételét helyezte volna kilátásba. Na akkor nem egyeztem volna bele ilyen egyszerűen.
- Rendben, lássuk a medvét - bólintottam a felvetésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 9:03 am

Hát én kezdtem, a sort ugyan is én osztottam. Felfordítottam a lapjaimat, ami csak egy 10-es pár volt, azon kívül nem volt semmim. Szóval körbenéztem a többiek leosztásán. Én már nem nyertem az biztos, ahogy láttam még Halének is jobb lapjai voltak. De amikor megláttam Andrew lapjait egy kisebb mosoly jelent meg az arcomon.
-Hale úgy látszik, jössz egy napszemüveggel és egy fehérneművel Andrewnak. Szóval gratulálok Andrew.
Jelentettem ki diadalittasan, habár nem is én nyertem, de tudtam örülni mások győzelmének is. De felálltam az asztaltól és egy kicsit arrébb rángattam Halét.
-Andrew ha megbocsájtanál egy kicsit, mi most megbeszélünk valamit, utána Hale lesz olyan kedves és odaadja neked az ajándékodat.
Mondtam Andrewnek, hogy most akarok sort keríteni a mi kis megbeszélni valónkra. És ahogy egy kicsit arrébb mentünk Haléval szembefordultam vele és bele is kezdtem a mondandómba.
-Nos egy kicsit kínos nekem a dolog, de azt szeretném megkérdezni hogy nem költözhetnék-e ide? Ugyan is a a haverom beszerzett egy csajt és meg akar szabadulni tőlem. És én arra gondoltam hogy összeköltözhetnénk. Úgy is itt van a szobám. NA mit mondasz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 9:20 am

- Majd... leteszek róla. - integettem el a gondolatokat, jobban mondva a szavakat. Úgy hangzott, mintha csak a levegőbe mondanám, hogy eszem ágában sincs letenni róla, pedig meg fogom tenni, csak akarat kell hozzá. Mert... hiába nem nézik ki belőlem, de bizony egyik barátomnak én segítettem leszokni a dohányról. Kicsit vad füves volt szegény. De mindegy is, ez nem lényeg. Jött is a végleges lapleosztás... vagyis na, a lapmegmutatás, mivel már nem volt semmi sem hátra. Felfordítottuk a lapokat. Szóval, nem Richie nyert. Nem tudom, miért örültem neki ennyire, hiszen nem is én nyertem, hanem Andrew. De valahogy azért tényleg örömmel töltött el, hogy jobb lapjaim voltak.
- Mondtam, hogy a kezed szerencsés, Richie. Add ide. - elemeltem tőle a kezét, és egy röpke puszit nyomtam rá. Mindez azért volt, mert... hát esélyesebb lenne, ha én nyertem volna, de még mindig a második vagyok a ranglétrán.
- Andrew, majd fizetek neked, amint hazafelé veszed utad. Vagyis mielőtt haza vennéd utad. De majd elviszlek kocsival. - kacsintok felé, aztán beszélni sem tudok, mert Richie már rángat is tovább, hogy elmondja, amit mondani akart. Komoly tekintettel figyelem szavait, aztán csak elmosolyodok.
- Már megtehetted volna régebben is, tesókám. - megveregettem a vállát. - Persze, hogy beköltözhetsz, csak egy szavadba kerül. Akár Andrew is beköltözhet, hacsak nem akarja otthagyni a kis lakását. Nekem tökéletes, legalább nem fogok unatkozni. Akkor ha gondolod, ma is itt alhatsz, aztán holnap első dolgunk lesz elmenni a cuccaidért. Szülőket már nem érdekli, mit csinálok, meg is mondták, hogy a parancsokat, szabályokat én diktálom magamnak. Meg téged amúgy is bírnak. Szerintem még az se érdekelné őket, ha a férjem lennél. - na, az furcsa lenne így, hogy beállítanék anyámékhoz szó nélkül: meghoztam a férjem! Ők meg néznének rám, hogy mi is van akkor, nem is szóltam, hogy már megesküdtem, és esküvőn se voltak. Poén lenne. Azonban vissza is rángatom Richie-t Andyhez, és lehuppanok az asztal elé.
- Na, szóval... hirtelen eszembe ötlött valami. - valójában nem is volt olyan rossz ötlet, mint amilyeneket eddig hoztam. Szerintem hasznára is lenne mindenkinek.
- Gondolom, mindkettőtöknek kell a pénz. Vagy legalábbis azt hiszem. És, ha már ennyire nagyon összejöttünk itt... nem gondoljátok, hogy jó lenne összeállni, mint egy zenekar? Ti mindketten zenéltek, én is zenélek... nem lenne megoldható? Tudjátok mit? Adok nektek egy nap gondolkodási időt, majd eldöntitek, mit hogyan. Hogy szeretnétek-e. Simán tudok beszervezni még egy embert, ha kell. A szerződést is le tudom rendezni. - kíváncsi vagyok, mit gondolnak erről a kis ötletemről. Nem lenne olyan rossz dolog. Ha az elejétől fogva nem menne, akkor meg ennyit erről. De szerintem minden sima ügy lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 9:45 am

Felfordítom a lapokat.
- Hát barátaim, ez bizony a flöss. Pont a bölcsésznek.
Voalá, az öt kör viszi is a partyt a számlámra. Ennek örömére is kis ürítettem a poharam maradékát, elégedetten mosolyogva. Fortuna keze megnyilvánult és elém dobta a jó lapokat. Mondjuk ha pénzért ment volna a játék, biztos nem nyerek. Olyankor az a nyavalyás mindig másnak oszt jót. No de sebaj, kiélveztem a pillanatnyi diadalt. Amikor Richard szabadkozott, én csak megértően bólogattam.
- Persze, csak nyugodtan, addig majd megleszek valahogy.
A többiek elvonultak, ahogy kezembe vettem a kártyapaklit. Összeraktam egy stócra, majd gondolkodóba estem, hogy mit is kezdjek magammal. Aztán ránéztem az asztalon levő paklira. Majd jött a szokásos megvilágosodás ala kivillanó lámpa. Nekiálltam kártyavárat építeni. Mondjuk építészeti karrierem nem tartott sokáig, mert vagy háromszor összedőlt a placc, mire a többiek visszajöttek. Szóval inkább visszarendeztem a paklit rendszerbe. Ami pedig ezután következett, arra mondhatjuk azt, hogy egyáltalán nem volt várható. Rye ugyanis előállt egy ötlettel: alapítsunk bandát. Megvakartam a tarkómat, ahogy elgondolkoztam ezen... és meg kell mondanom, nem tűnt rossz elgondolásnak.
- Hm... hát Rye, ez bizony egy megfontolandó ötlet - bólintottam egyet.
Mondjuk az az átgondolási idő kellett is... elvégre, vannak bizonyos kötelezettségek, amikkel majd ez az egész együtt jár... ezeket pedig egyeztetnem kell a más dolgaimmal...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 22, 2011 10:15 pm

-Nagyon köszönöm Hale, leköteleztél. De azért még a férjes trükköt, még ne adjuk elő a szüleidnek, mert a végén még tényleg elhinnék. De amúgy akkor majd holnap elmehetünk a cuccaimért, ma pedig akkor maradok estére.
Mondtam neki kicsit furcsállva, de ugyanakkor nevetve a dolgon. Végül is örültem, hogy megengedte és az már biztos, hogy mellette nem fogok unatkozni. Ahogy megláttam, hogy Andrew kártyavárat épít, miközben mi vissza is jöttünk.
-Nocsak, csak nem építészmérnöknek készülsz? De ahogy látom van még mit gyakorolni, talán akkor jobban fog menni.
Mondtam neki viccelődve, miközben én is visszahuppantam az egyik fotelba. Majd egy kicsit meglepődtem, amikor mondta, hogy alapítsunk zenekart. Bár mondjuk nekem teljesen mindegy, időm mint tenger, hiszen vándorzenészként, úgysem volt más teendőm.
-Én benne vagyok, egy ilyen bulit semmiért nem hagynék ki, ráadásul meg Hale intézi a dolgokat és nekem semmit nem kell csinálnom, mint zenélni. Hát, hogy a fenébe nem lennék benne?
Mondtam nekik, hiszen lesz valami amivel leköthetem az időm és még pénz is áll vele a házhoz. Jobbat már el se tudnék képzelni. Nekem nem lesz más dolgom mint zenélni, amihez amúgy is értek. De viszont Haléről nem tudtam hogy ő is zenél vagy is tudtam, csak így még nem.
-Hale ugye neked a torkod a hangszered? Vagy is akarom mondani énekelsz, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Csüt. Jún. 23, 2011 8:30 am

A többit, amit Richie mondott, leintettem. Azokra már amúgy sem tudtam volna mit visszamondani. Andy pedig kártyavárat épített. Erre se mondtam semmit, de Richie tett megjegyzéseket, hogyha építészmérnöknek készül, akkor jobban bele kell vetnie magát a szakmába, meg egy kis gyakorlás nem árt. Ugyan, ki a jó isten akarna építészmérnök lenni? Andynek már megvan a maga útja, meg ezek után is meglesz, ha választ adnak a kérdésemre: legyen zenekarunk vagy sem? Végülis, ahogy rajtuk láttam, jó ötletnek tartották, de Andrew-nak kell még egy kis gondolkodási idő, elvégre ott van neki a munkája is... de szerintem azt a tanári akármicsodát otthagyná, hogyha lenne egy végleges zenészi karrierje, mennénk turnézni, szép kis summát adnak érte, aztán még jó móka is, főleg, hogyha a barátokkal lehetünk... csapunk nagy bulikat, majd bevezetjük magunkat a turnébusszal a folyó vizébe, aztán úgy teszünk, mint a páncélos krokodilok: mert mi visszanyalunk a krokodiloknak is.
- Akkor Andy, neked van még gondolkodási időd, aztán meglátjuk, mi sül ki belőlünk. - biztos valami omlett. De ne menjünk rá a kajára... Ekkor jön Richie a kérdésével. Csak ének? Nem.
- Ha úgy veszed, inkább ének. De van gitárom, és tudok rajta, valamint billentyűs hangszereken is játszok. De ha tényleg összeállunk, akkor szeretnék csak az énekre koncentrálni, mert egyszerre figyelni a hangokra, meg a szövegre, a dallamra, a hörgésekre bonyolult. - tényleg olyan nagyon vad zenekar akarunk lenni? Naná, ki mondta, hogy nem? Rock, és kész. A stílust azt majd megbeszéljük.
A távolból valami hangot hallottam, ahogy fut... csak nem bent hagytam Nerot? Íjj, akkor lesz itt ne mulass, az egy gyilkos kutya. De aludt... engem meg ha meglát, akkor én vagyok az első, szóval bántani nem fog senkit, mert az én közelemben vannak.
- Ez Nero lesz... nyugi, csak a kutyám, aki T-Rexet vacsorázik minden este. - jegyzem meg, aztán már be is ér a célba a "kis" házikedvencem, s ahogy gondoltam, máris engem támad. Mármint nem támad, hanem... mindegy. Megsimogatom a fejét, de tovább is megy, hogy megszagolja Andy-t, hiszen nem igazán emlékszik rá, vagy egyáltalán nem. Aztán megy is Richiehez, s mivel őt már jól ismeri, elkezdi nyalogatni a kezét. Hát ezt sokszor eljátsza...
- Richie, azért vigyázz... nem csak a kutya tud nyalni. - jegyzem meg csak úgy poénból. Most mit csináljak? Hirtelen eszembe jutott, na. Ami a fejembe van, annak ki kell jönni, nehogy túl sok dolog ragadjon meg bennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Csüt. Jún. 23, 2011 11:55 am

Valószínűleg én lennék a világ legrosszabb építésze, ha a Rich által megelőlegezett útra lépnék. Elvégre, az én építményeim tényleg olyanok lennének, mint egy kártyavár. Hamar felépülnének, de aztán hamar összeomlanak, szép kis anyagi és ember áldozattal. Ilyen egyszerű az egész. Szóval köszönöm szépen, maradok a magam állásán még. Azt legalább képes vagyok úgy művelni, hogy másoknak legyek vele a hasznára... még ha a hálátlanja nem is akarja beismerni. No sebaj, jön őrá is még úthenger. Rye ultimátumára csak bólintottam egyet, majd a maradék beszélgetést kicsit csendbe burkolódzva töltöttem. Ujjaim között a pikk ászt forgattam, változatos irányokba. A többiek már tudták: nálam ez annak a jele, hogy alaposan járnak odabent a kerekek. Mert hát ugye ha pont nekem nem lenne meg mind a négy, az eléggé gázos lenne. A gondolataimból végül egy ,,kellemetlen" érzés szakított ki a kezemnél. Odanézve egy szaglászó pit bull láttam, aki mint ha ismerkedni akarna a szagommal. Jaa, hogy ő Nero. Mondjuk találó név egy ilyen típusú kutyának, mit ne mondjak. Mindenesetre az eddigi gondolatmenetem megszakadt, ahogy vissza is raktam a kártyát a helyére. Ám valami eszembe jutott a mozdulat közben.
- Figyeljetek csak, mit szólnátok, ha csinálnánk most egy előzetes ,,próbát", hogy megnézzük, tudunk-e kezdeni valamit a helyzettel. Rich-nek itt van a gitárja, és talán valamelyik sarokban én is találok egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szomb. Jún. 25, 2011 9:26 am

Gondoltam, hogy Andy azon filózik, hogy adja-e fel a munkáját a zenekarért. Én tudtam magamról, hogy ilyen vakmerő lennék vagy hülye, hogy a jól fizető kis munkámat feladnám egy ötletért. Közben pedig loholásra lettem figyelmes, de Hale figyelmeztetett, hogy ez csak Nero lesz. Ismertem a kutyát és ő is engem, de a szokásit már annyira nem bírtam. Mindig csak nekem rohant és vagy beszagolt, vagy megnyalt. Majd Hale, ahogy bemutatta Andynek egy kicsit meglepődve néztem a kutyára.
-Nem kéne akkor ennek a kutyának nagyobbnak lennie ha T-Rexeket eszik? Tényleg nem csak ő? Akkor este van egy érzésem, hogy fagyizni fogunk, ha nyalni akarsz.
Simogattam meg közben ez egyik kezemmel. Miközben Hale felfedte miben is jó. Szóval nem csak ének, de ahogy eddig itt hallottam énekelni azt hittem, hogy csak azt fogja csinálni. De kitudja? Lehet billentyűsökben is otthon van, bár erről még én se tudtam.
-Nos én csak eddig az éneket tudtam. De ha olyan jól játszol a felsorolt hangszereken, mint ahogy énekelsz akkor nem lesz baj.
Közben Andy a hosszas gondolkodás után egy érdekes ötlettel állta elő. Tartsunk próbát, gondolom, ezzel akar megbizonyosodni arról, hogy érdemes e belevágni a dologba. Szóval fogtam magam odasétáltam a tokhoz kivettem belőle a gitárt és felvettem rajtam aztán ne múljon.
-Igaz ez nem az elektromos, de nyilván ismertek valami olyat, amiben sima gitár van és nem elektromos. Én is tudok sokat is de ha esetleg van itt egy elektromos is akkor már minden a lábunk előtt hever. Szóval a tiétek a választás a zenével kapcsolatban én majd csak mondom, hogy igen vagy nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szomb. Jún. 25, 2011 9:42 am

Nohát, nohát, lám csak, miből lesz a szalonna. Az márpedig igaz, hogy nem a kutyából. Richie szépen visszasózott, hogy akkor este fagyizás lesz. Hát az van a hűtőben, de ebbe inkább ne menjünk bele. Majd a kis próbálgatásunk után szépen visszamondok neki valamit. Óh, ha tudnád, Richie, most mibe mártottad a kanalad! Na, mindenesetre Andy előállt azzal az ötlettel akkor, hogy próbáljuk ki magunkat ezen a téren is. Próbáljuk ki magunkat? Köhm... félreérthető egy helyzet lenne....
Na, de tényleg nagy benne az igazság, hogy akkor már miért is ne próbálhatnánk meg? Van egy felesleges gitárom Andy kezébe... úgyis egy teljes gitárgyűjteményem van itthon, nem is értem, miért. Ha játszok is rajta, akkor is csak nagyban szólózok. De volt akusztikusom is elvetve valahol, mert azzal már nem akartam bonyolódni, hogy az elektromos gitárokat kezdjük itt összeszerelgetni. Úgyis ismerek pár akusztikus számot, meg nem akusztikusakat is, amit viszont el lehet akusztikuson játszani. Na, mindegy. Szóval hozom is az akusztikusomat, és belenyomom Andy kezébe.
- Hát, most érjétek be ezzel, nincs kedvem összeszerelni az erősítőket, satöbbi, satöbbi. - kezdem ezzel, aztán gondolkodóba esek, hogy ők melyiket ismerhetik.
- Szóval, lehetőségek: Rise Againsttől a Prayer of the refugee, Swing life away, Ready to fall, My life inside your heart, ami mellesleg a kedvenc zeném. My chemical romance-től az I don't love you. Slipknot Snuff. System of a down Lonely day. Na, egyelőre ennyi, döntsétek el, hogy melyiket szeretnétek, melyiket ismeritek jobban. Andy, rajtad áll. Mert ahogy Richie-t ismerem, ismeri mindet. - vetem fel az ötleteket, hogy miket lehetne eljátszani. Mindnek tudom a szövegét, szóval rajtam ne múljék, hogy melyiket zenéljük. Adódik a lehetőség, minden a kezünkben van, csak végre szólnia kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szomb. Jún. 25, 2011 10:09 am

Örömmel látom, hogy az ötletem sikert ért el a többiek között. Mondjuk Rich gondolataiban sikeresen rá is jött a megoldásra, hogy miért álltam elő vele. Oké, mi hárman jó barátok voltunk már lassan egy évtizede. De ez még nem jelenti azt, hogy jól együtt is tudunk játszani. Szóval ez most előzetes felmérésnek bőven jó lesz. Hamarosan kézhez is kaptam Rye egyik gitárját. Semmi gond nincs azzal, hogy nem basszusgitár. Elvégre, egykor én is ilyenen tanultam meg gitározni, mint általában mindenki más. Miközben próbálgattam a hangszert, a lány nekem szegezett egy kérdést, hogy mit is játszunk. Na ezt nevezik karmának. Én voltam az ötletgazda, hát döntsem is el. Mondjuk megkönnyítette a dolgomat azzal, hogy adott alternatívákat. Szépen végiggondoltam közülük azt a keveset, ami menne talán fejből is, majd választottam.
- Legyen Lonely Day ala System of the Down.
Miután Rich-el valamelyest belőttük a dallamot, összenéztünk, amolyan kimondatlan kérdéssel, hogy mehet-e a dolog. Láttam azt a jellegzetes arcot, hogy mehet a menet, úgy hogy nem volt más hátra. Belepengettem a húrokba Rich-el egyszerre, ahogy kezdetét vette a szép, lassú szám rekonstruálása.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szomb. Jún. 25, 2011 10:31 am

Nos, én készen is álltam és vártam a dal címet hogy kezdhessek. Közben a pengetőmet átpörgettem az ujjaim között. Régi gitáros trükk volt ez és volt még egy kettő. Na, Andy választott is a dalok közül a Lonely Day.
-Remek választás, de én játszom a szólót.
Majd ahogy Andy is beállt mellém és egymásra néztünk. Hát bátorítólag bólintottam neki egy mosolyos kíséretében. Majd elkezdtük játszani a dalt. Ha tudnám, már hogy hányszor játszottam ezt. Most is tökéletesen játszottam és Andy, adta amit kellet. Hale pedig tökéletes szöveghűséggel énekelte és meg kellet hagyni egész jól. Eltekintve attól a kis apró dologtól, hogy nem volt férfi ugye. De ha nagyon olyan hangot akar majd kezelésbe veszem. Közben már a szóló részhez is elértünk, amit imádtam benne. Szóval fogtam kiléptem az egyik lábammal előre és a gitáromat úgy pengettem, hogy a pengetős kezem pörgettem, rajta de a szóló így is jó volt. Csak élveztem, ahogy játszhatok és szinte el is ragadtattam magam. Már a színpadon képzeltem magamat, ahogyan a fények égnek és a közönség őrjöng. Igaz hogy csak a gitárt hallottam, de a többi ott ment a fejemben. Olyan jól ismerek minden dalt, amit megtanulok, hogy néha egymagam zenekart képzek, ha gyakorolok. Igaz nem az a nagy zene, amire annyira lehet vadulni, de azért nem is baj. Majd ha valami komolyabba belevágunk akkor aztán csak úgy vadulni fogunk. De addig is ez is megteszi.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   

Vissza az elejére Go down
 
Activity-Room
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
People of the World :: Amerika :: New York :: Anderson birtok-
Ugrás: