People of the World

A való világban játszódó frpg
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Activity-Room

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szomb. Jún. 25, 2011 10:47 am

Andy a System of a Down-tól a Lonely Day-t választotta. Végülis jó választás, én is nagyon szeretem, főleg a szólót. Emlékszem, már régebben is énekelgettem, és speciel erre képeztem ki magam. Mikor még suliba jártam, a barátnőimmel mindig olyat játszottunk, hogy én énekeltem és közben eljátszottam a lényegét. Hát ebből is valami olyan sült ki mindig, hogy a végén már azon kaptam magam, hogy térdelek, és fogom valaki kezét, mintha csak megkérném, hogy legyen a férjem/feleségem, váljon az életem részévé. Pontosan azt szeretem benne, hogy ebbe bele tudom élni magam, és ilyenkor nem érdekelnek a körülmények, hogy ki figyel, mert úgy adom elő magam, ahogy tudom. A szüleim például színészek... és sokszor mondták, hogy beállhatnék én is, mert nagyon jól megy. Lehet, ezt a képességemet tőlük örököltem.
Szóval, a fiúk bele is zendítettek a Lonely Day-be, s a rövid intro után én is belevágtam a lecsóba, azaz a zene elejébe. Mint ahogy már mondták, tökéletesen előadom magam, mint egy színész, mert közbe jár a lábam, a kezem. Aztán a refrénnél kicsit ráadok a hangra, elvégre az eleje lájtosabb, de a szóló már nem.
- The most loneliest day of my life... - és még egyszer ezt, aztán kezdhetjük megint azt a lájtosabb verziót énekelni. Végül a kedvenc részemhez is elérünk.
- And if you go, i wanna go with you, and if you die, i wanna die with you. Take your hand and walk away. - úgy imádom. Ezt mindig valahogy úgy játszottam el, hogy messzebb mentem a társamtól, aztán rámutattam, végül mintha elvágtam volna késsel a torkom, s legvégül megfogom a kezét, és húzom magammal, hogy menjünk el minél messzebb a világtól. Node ekkor még kisebbek voltunk, ma már nem ilyen világot élünk. Habár szívesen benne lennék még ilyenekbe, hogy eljátszom, amiket tudok. Aztán jött is az utolsó szóló, és a vége.
- Hát ez remek volt. Szerintem simán benne lennénk a szakmában. Királyak vagytok, fiúk! - dicsérem meg őket, mert ez elhalaszthatatlan volt. Ha most ilyenek vagyunk, ki tudja, milyenek vagyunk, ha már egy teljes zenekart alkotunk. Kell még az a dobos!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Vas. Jún. 26, 2011 8:37 am

Lehunyt szemmel álltam a többiek mellett, ahogyan a kezem felvette az ütemet. Nem görcsöltem azon, hogy jaj, mi lesz, ha elrontom, vagy nem tudom követni a többieket. Nem. Semmi hasonló nem volt bennem. Csak játszottam, ahogy szoktam. Jól tudtam, mihez vezethet a görcsölés. Semmi jóhoz. Szóval próbáltam úgy tenni, mint ha most is csak otthon pengetnék a lakásban. Semmi idegesség, semmi kapkodás... csak a szép, nyugodt zene. Nem is kell több. Jó, oké, füllel figyeltem azért a többiekre... de és lehunyt szemmel eléggé könnyen ment. Aztán lassan eljött a zene vége. A kezem elpengette az utolsó akkordot is, majd megállt. Lassan kinyitottam a szememet, ránézve a többiekre. Vajon nekem tűnt csak úgy, hogy elég gyorsan elment ez a szám?
- Igen, valóban van fantázia ebben az egészben - ismertem el a lány lelkesedését.
Halványan elmosolyodtam. Igen, határozottan egyre jobb ötletnek tűnt mindez. Talán érdemes lenne belevágni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Hétf. Jún. 27, 2011 7:47 am

A dal hamar le is ment az igaz, de meg kell hagyni élveztem a dolgot. Hacsak most ilyen jók voltunk, akkor milyenek leszünk akkor, hogyha nem is tudom, mindenki a saját hangszerével nyomja majd. Vagy is én azzal tette csak nem az elektromossal, de ez részletkérdés. Látszott Andyn is hogy ő is meg volt elégedve a dolgokkal akárcsak én. Én még játszottam volna szívesen, de hát most nem annak volt itt az ideje, hogy ráadást adjunk.
-Nocsak Andy csak nem jó ötlet akkor?
Néztem rá mosolyogva, hiszen az ő arcán is látszott, hogy élvezte a dolgot akárcsak én. Ez a bandásdi ha összejön, akkor még lehet híresek is leszünk, ha így játszunk. De ez még mind messze van és lehet, hogy még saját számokra is szükség lesz, sőt mi több biztos. Egyelőre még maradjuk a jelenben és ne ugorjunk egy ekkorát előre. Hale dicséretén még csak jobban nevettem.
-Ne mond ezt, mert még a végén elbízom magam. De ha ennyire tetszett majd este még kipróbálhatod magad. Persze csak, az után, ahogy bemutattad, hogy megy a nyalás.
Mondtam neki egy kis mosoly kíséret, hogy már várom, hogy mutassa be a kis jártasságát.


A hozzászólást Richard Riedel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 28, 2011 2:06 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Hétf. Jún. 27, 2011 10:41 am

Na, meg kell hagyni, tényleg egész ügyesek voltunk, ezt még Richie is megemlítette, na meg azt is, hogy ne bókolgassak, mert akkor elbízza magát. Hát szerintem ez már megtörtént. Amióta csak az eszét tudja, megszületett, azóta csak büszke magára, meg szerintem el se fér az egójától. Ezért kicsit arrébb is állok, hátha zavarom ezt a különleges szféráját.
- Úgy hallom, valakinek hatalmas az egója. Elférsz te, Richie? - most mondhatnám azt is, hogy nagy a segged, rakd magad odébb. De nem teszek ilyet, mert nem látom rajta, sőt, még Andyn se, hogy nagy lenne a seggük akármelyikőjüknek is. Miket nem beszélek? Kezdek megkattanni, biztos az ital hatása. Óh, ugyan, miért lenne az? Hiszen ahogy a férfiak is mondanak véleményt a nők fenekéről és melléről, úgy egy nő is megbámulhatja a férfi fenekét, és saját magában formálhat véleményt. Én ezt tettem... de azt nem mondanám, hogy bámulgatom őket.... atyaúristen.
- Hát egen, Andy... akkor kezdheted megalapozni a jövődet. - teszem fel... ez még csak egy kisebb próba, amiben saját magunkat kellett kipróbálni. De ez másrészről kicsit félreérthető dolog is...kipróbálni magunkat. Olyan, mintha saját magammal szeretkeznék, csak kicsit másféleképpen. Olyat meg nem tudok, nincs szuperképességem. Majd ha növesztek magamnak férfi nemiszervet, akkor talán meg tudnám magamat bökdösni, de így értelme nincs. Ekkor jött is Richie megnyilvánulása.
- Hm... Richie. Tudtad, hogy a fagyizás mást is jelent? Válogasd meg a szavaidat, mielőtt kimondod őket, mert ha félreértem őket, akkor nagyon kell vigyáznod. - vigyorodok el, aztán még az előbb tett gondolataimra eszembe ötlött egy kérdés.
- Richie... te szűz vagy még? Andy, és te? - hogy a picsába tudott ilyen eszembe jutni, nem tudom. Tuti, hogy nem azok, csak rájuk kell nézni. A szende szűz szerepét sem tudnák megjátszani. Ha ők azok, akkor én vagyok Jézus szeretője.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 28, 2011 8:11 am

Na tessék. Ha ezek ketten együtt vannak, akkor borítékolhatóan elhangzanak olyan dolgok, amik eléggé félreérthetőnek minősülnek. Akárcsak most, már megint. Sóhajtottam egyet. Még szerencse, hogy sikerült már hozzászoknom ehhez. Így csak vigyorogtam magamban egy jót rajtuk, némi fejcsóválással párosítva. Főállású humorzsákok ala Rich és Rye.
- Azt még meglátjuk - válaszoltam a lánynak. - Majd megnézzük, milyen teljes felállásban, aztán már lehet hosszútávra előrejelezni.
Közben a kezeim megelevenedtek maguktól, ahogy elkezdtem játszani egy lassú számot. Igazából nem tudom, honnan jött, de elkezdtem a ,,Near no theme-t" játszogatni. Amolyan aláfestő zenének a beszélgetéshez egész jó dologként szuperált. Igazából kétségbe vontam, hogy ismerik ezt a számot, de nem zavart. Csak nemrég tanultam meg, szóval nekem se ment olyan jól, mint kellene. Mondjuk Rye kérdésére akarva-akaratlanul megállt a kezem a játék közben. Na tessék, még egy a jópofa kérdéseiből.
- Eltaláltad - feleltem röviden a kérdésére, egyáltalán nem zavartatva magam.
Ejnye Rye, ha tudnád, hogy a pofátlan diákok hányszor megkérdezik ezt tőlem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 28, 2011 9:04 am

Hale, ahogy kitért az egómra csak nevettem, hiszen elég vicces dolog volt. Nekem nagy egóm? Soha nem is volt és soha nem is lesz. A magabiztosság már egy más kérdés. Ha ugye az ember tudja, hogy jó abban, amit csinál, akkor bízik önmagában és ezt dicséretekre építi. Na de mind egy is legalább egy újabb dolog amire visszavághatok.
-Ugyan tökéletesen elférek, ne aggódj. Az egóm meg normálméretű szóval ne félj, jut hely a tiédnek is. Szentem mindkettőnké elfér ebben a szép helységben. Jó nagy szóval a helykérdés megoldva.
Mondtam neki nevetve, hiszen még magam sem hittem el mit mondtam. De amit kimondtam azon nem lehet változtatni. Majd jött megint hogy visszatérünk az éjszakai kis dologhoz. Hát nem lehet megválaszolatlanul hagyni a dolgokat. Hale pedig mindig is élt ezzel a joggal. Én pont ezért szerettem visszavágni, mert a végén az egyikünk nem tudott mit mondani és olyankor a másik fél tudta, hogy ő nyert.
-Tudom hogy mást is jelent. Attól nem félek, hogy félre érted, hiszen te minden irányból megközelítesz mindent. De szentem csak annyit jelent, hogy fáradt lesz a nyelved.
Mondtam neki újra, hogy engem ne akarjon kioktatni az ilyesmiről. De mondjuk, lehet én is hülye voltam, hogy pont a fagyizni szót használtam. Lehet tényleg a szobatárs ártalma. Elvégre a csajával pont az én fülembe enyelegnek, majdnem csak köztünk általában egy vékony válaszfal van.
-Igen pontosan az vagyok, csak jól leplezem ez minden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 28, 2011 9:19 am

Hát igen. Ha rajtam múlna, minden szót félreérthetnék, félreértenék, de nem vagyok olyan, aki minden egyes megjegyzésre félreértést tesz. Az már kicsit fura lenne, inkább betegségnek, elmebajosságnak ítélném meg. Miközben tanakodtunk Richievel, már ha ezt lehet annak mondani, Andy belekezdett egy kis zenei aláfestésbe. Hát ez pont kell ide, mintha egy drámába csöppentem volna. Már csak a színpad hiányzik, függönyök, közönség, na meg maga a színház. És egy jó ruha... amit persze megtalálok valamelyik szekrényemben, de nem kotorászok, mint egy kotorékeb.
- Jól van, Andy. Az meg is lesz, amint fel tudom venni a kapcsolatot egyik ismerősömmel, aki szintén zenész. Csak mindig forgalmasak a napjai. - jegyzem meg magam előtt. Richie is megteszi a kis megjegyzését, hogy el fog fáradni a nyelvem. Azt nem hinném.
- Amiatt te ne aggódj, teng bennem az adrenalin, gyorsabb vagyok, mint a Bugatti Veyron. - a saját autómnál, avagy a világ leggyorsabb sportkocsijánál is gyorsabb lennék? Azért ezt nem gondolom komolyan... Andy máris válaszol, hogy eltaláltam, hogy még virgin. Hát ezt pont róla nehéz volt elképzelni. Ráadásul Richie is az. Róla meg főleg nehéz elképzelni. Egy kissé tátottam is a számat, mint aki a Haláli hullák hajnalában szerepelne, és éppen próbálom eljátszani az ijesztő hulla szerepét. Sajnos az a film egyáltalán nem ijesztő, s még a hullák is elég viccesek benne... gondolom én is valami olyan félreeszkábált cellaszökevény lehetnék, akinek a hullaság a hajára is rákékült.
- Hát fiúk... úgy látom, van még idő. Használjátok ki, hogy rengeteg ágy van, ráadásul nagyok, és akár gruppenbe is mehet. - nézek rájuk, mintha csodára várnék, vagy éppen arra, hogy ebbe majd beleegyeznek. De mire látom az arcukon azt a kifejezést, amiről süt le az IQ-szintük, elvigyorodom.
- Azt hittétek, mi? - teszem fel a kérdést kuncogva, de lehet, hogy ezt a célzást egyikőjük komolyan vehette. Sose tudhatom, mert nem látok bele abba az igenokos fejecskéjükbe.
- Végülis létezik olyan, hogy baráti szex, úgyhogy vigyázz az éjszaka, Richie, nehogy valami manus bemásszon az ablakon. - bár azt kétlem, hogy valaki fel tudna mászni a harmadikra. Ugyanakkor előttem szabad az ajtó is, ha rám jönne az a fél óra... remélem, azért tudják, hogy csak poénkodok velük, nem kell ilyeneket komolyan venni. De ezt még én sem tudhatom, hogy hogy gondolom. Van pofám az egészhez... ejnye, bolond nőszemély.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 28, 2011 9:50 am

Na tessék. Igazság szerint Rye kérdésére még volt bennem egy olyan megjegyzés, hogy ,,Nem, nem kérem, hogy vedd le". Ám úgy voltam vele, hogy az csak szőhetne egy újabb vicces (mások értsék: számukra megbotránkoztató, nekem vicces) megjegyzést, szóval inkább visszatartottam. Erre mit Isten, más közelítésben mégiscsak előkerül hasonló, mint amit arra a megjegyzésre vártam. Az ördög nem alszik, szokás mondani. Mindenesetre jobbnak láttam, ha inkább nem kommentálom a dolgot, mielőtt még tovább szövődik a dolog. Mondjuk... igazából ezzel csak Rich-re bíztam a dolgot, úgy hogy most vártam, mit fog mondani erre a dologra. Bár Rye-ról nekem süt, hogy poénra veszi ezt az egészet, szóval ezért se akartam kommentálni. A jó tanár alap tanár alapvető stratégiája: engedd el a megjegyzéseket a füled mellett, akkor talán három évvel tovább bírod az egészet. Ennyi az egész. Mondjuk tény, hogy olykor még így is fel tudnak cseszni agyilag egyesek. Vettetem Rye-re azért egy ,,Kösz, de nem" féle tekintetet, ezzel letudva a dolgot, majd felnéztem a falon lógó órára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Kedd Jún. 28, 2011 10:07 am

-Majd este kiderül, hogy mennyi kilométer is van benned. De igen jó lenne, hogyha a zenész barátod is jönne, mert akkor teljesek lennénk.
Mondtam nekik miközben a helyére pakoltam a gitárom és újra kényelembe helyeztem magam. Most legalább nem unatkoztam. Ilyet nem él át az ember, csak ha összeszabadítják Haléval. De szó mi szó élveztem és van egy olyan érzésem, hogy az éjszaki is jól mulatunk majd. Ha ketten leszünk majd talán még ennél jobban is. A kis megjegyzésén csak jót nevettem és közben Andyre néztem, aki az órát bámulta.
-Igen tudom, hogy van olyan. Azonnal ki is próbálom az ágyat, ha megmutatod nekem te melyikben vesztetted el a szüzességed vagy még az vagy?
Szegeztem neki a kérdést habár jól tudtam mi lesz rá a válasz. De közben pedig jól csak mosolyogtam, hogy már várom az éjszakát és kíváncsi is vagyok egyben az éjszakára. Ezért szerettem itt lenni, hiszen az ember sose tudja, hogy mi vár rá az éjszaka. Szóval majd minden kiderül, de el is kell jönnie annak az időnek. De ahogy én is megláttam az órát, amit Andy nézett hát meglepődtem.
-Nyugi nem értettem félre, mert akkor már azt mondtam volna, hogy akkor mennyünk szobára. De most nézem, hogy mennyire elszaladt az idő. Ahhoz képest, hogy mikor kezdtük a bulit jól elrepült az idő.
Mondtam nekik és szerintem Andy is ezt vette észre azért nem akarta levenni a pillantását az óráról. De szerintem az idő nem volt gond, hiszen még szentem másnapig beszéltünk és buliztunk volna. Bár az éjszaka tényleg elég hamar eljött és már elég későre járt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 29, 2011 2:27 am

Richie első mondata úgy hangzott, mintha sebészt akarna játszani, fel akarná vágni a gyomrom, és megnézni, hogy mégis hány kilométer bél fér el bennem. Hát kérem szépen, az én belsőbbségeim maradjanak csak ott, ahol vannak! Még a végén csak azt venném észre egyik reggelen, hogy kint lógó belekkel ébredek fel, mert az este folyamán Richie volt olyan ész, hogy felvagdosson egy szikével... már ahogy ismerem, lappang benne egy kis morbiditás is, nem? Csoda lenne, ha olyankor még élnék. Mindenesetre tudom, hogy ez nem fordul elő velem. Az ég adná, hogy ne legyen olyan halálom.
Andy máris megadta a válaszát, hogy köszöni, nem kér belőle. Hát valahogy így gondoltam én is. Szóval ő már tudja, hogy csak poénkodok velük. Ugyanakkor Richie is tudja jól, hogy poénkodok, de direkt feszegeti tovább a húrokat, és visszasóz nekem olyan kijelentésekkel, mintha ő már teljesen komolyan gondolná az effajta kitérőit.
- Nem vagyok. - válaszolom, hogy én már rég nem vagyok a jókislány szerepében. Pont egy éve történt meg az eset, egyik kedvesemmel... ő volt az első, akiről úgy gondoltam, ő lesz az igazi, de aztán pofára estem... de ő is pofára esett. Azóta úgy vagyok vele, hogy nem érdekel az ilyen műmájer tökfilkó, és élem az életem ugyanúgy, mint ahogy belekezdtem.
- Ha pedig érdekel, melyik ágy az, akkor bepillantást nyerhetsz a szobámba. Egyedül persze nem, mert ahogy ismerlek, biztosan kikutatnád a fiókokból az értékes fehérneműimet. - ja, csak akkor ott mást is találna. Hogy mit? Az ember sose mehet biztosra, ezért tele vagyok védekező eszközökkel. Most rakhatnék ide egy ikszdét. Rápillantok én is az órára, hogy körülbelül már este 11 óra van, és a fiúk is igen nagyon rátapadtak a szemükkel.
- Andy, csak egy szavadba kerül, aztán pattanhatunk is a kocsiba. Nem foglak lábbusszal hazaengedni. - teszem fel, ha menni szeretne, mert sose tudhatom, hogy másnap mi a dolga, terve, és lehetséges, hogy nem bírna felkelni. De eszembe jutott valami, hogy tartozom neki. Jelzek, hogy várjanak egy pillanatot. Felszaladok a szobámba... huh, a harmadik. Mindegy az, nem is olyan vészes, még fiatal a lábam. 5 perc elteltével már vissza is sompolygok hozzájuk egy kis ajándékcsomag társaságában, amit átnyújtok Andynek.
- A jutalmad. Még nem volt rajtam, mert teljesen új, de hogyha gondolod, és lesz egy chippendale show a lakásod környékén, nyugodtan felveheted, de akkor hívj meg. - vigyorodom el. Azért ilyeneket sem szoktam mindennap csinálni, hogy egy kártyajátékból egy bugyi legyen a nyertes ajándéka. Csipkés, de nem francia, és nem normál. A fiúk buknak a csipkésekre. Még egy ikszdé.
- Majd ha esetleg lesz szerelmed, akkor neki is adhatod. Mert igazság szerint nem tudom, mihez kezdenél vele. Maximum kiállítod trófeának, és ha megkérdezik, honnan van, felelheted, hogy egyik jóbarátod, aki zenekart akart alapítani, ajándékba adta. Na persze, gondolom ez már akkor lesz, ha meglesz az a zenekar. Ajánlom. - jó is lenne. Megeredt a nyelvem. Erre csak egyet tudok mondani.
- Nos, Richie. Úgy látom, eléggé megeredt most a nyelvem, így úgy érzem, okod nem lesz panaszra, hogy kevés bennem az adrenalin.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Szer. Jún. 29, 2011 11:27 am

Csakugyan, lassan mennem kell. A zenélés és a barátok adta adrenalin szépen lassan elpárolgott bennem, így az edzés okozta fáradalmak erőt vettek rajtam. Vissza is adtam Rye-nek a gitárját, mielőtt kiesik a kezemből és történik vele valami.
- Igen, Rye, azt hiszem itt az ideje mennem. Ne haragudjatok, de a mester ma eléggé fárasztó edzést tartott - szabadkoztam.
Pár perc múlva Rye odaadta nekem a ,,nyereményt" a sikeres pókermeccsért. Kissé meg is lepődtem erre, mert nem igen számítottam rá, hogy tényleg megcsinálja. Mondjuk ez most már csak a fáradtság miatt volt bennem. De aztán átvettem, nehogy sértődés legyen belőle.
- Rendben Rye, de ne feledd, mint mondtál azzal a plusz órával kapcsolatban - mosolyogtam. - Ha el tudnál vinni, azt megköszönném.
Utána mindkettőjükhöz szólt a mondanivalóm.
- Na srácok, én köszönöm ezt az estét, egy élmény volt - vigyorogtam a fekete szemkarikák alatt. - Aztán jót ne halljak rólatok - fogok kezet Rich-el elköszönésként.
Utána várom, hogy elinduljunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Csüt. Jún. 30, 2011 3:05 am

Hát igen elég későre jár az idő. De szerintem Haleval reggeli el tudtunk volna szócsatázni. Hát ez van, mi általában ezt csináljuk, mivel egyikünk sem akar alulmaradni egy szócsatában. Hale gondolkozás nélkül vágott vissza a kérdésemre. Aminek következtében egy elég gonosz mosoly jelent meg az arcomon, de gyorsan le is törölte. Talán most jobb, ha nem szólnék, semmivel vissza csak hagynám az egész szüzesdit. Sok mindennel visszavághattam volna, de inkább most hagyni akartam.
-Rendben én csak kérdeztem. De ha nem gond, akkor a szobádban való idegen vezetést kihagynám. Másrészt pedig kösz a nagylelkűséged, de szerintem nem szorulok fehérneműre.
Majd Hale még Andynek mondta, hogy hazaviszi, ha kell. Majd még előtte felszaladt az emeltre én meg csak a kanapén hevertem még nem 5 perc múlva vissza is tért Andy ajándékával. Amit tisztességes játékkal nyert. Öröm volt látni, hogy a nagy játékos elnyeri méltó nyereményét.
-Persze menny, csak ha menned kell. Igen számomra is öröm volt, hogy találkoztunk és egy ilyen estét hoztunk össze. Miért valaha hallottál is jót rólam és Haléről?
Mondtam Andynek miközben kezet fogtam vele. Miközben Hale tovább mondta a magáét, amire azért ismét válaszolnom kellene.
-Hallom mennyire megeredt. Adrenalin hiányban meg szerintem tényleg nem fogsz hiányt szenvedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Csüt. Jún. 30, 2011 3:37 am

Andy mondta is, hogy akkor mehetnénk, mert igazán későre jár, és kifulladt a nagy edzésben. Hát megértem. Kiskoromban sokat foglalkoztam a karatéval, még most is van olyan, amire emlékszem, de lehet, hogy élesben már nem tudnám hasznosítani. Egyébként is, minek az nekem? Van két kezem, amit ökölbe tudok szorítani, és a balosom a jobbosommal egyaránt igazán arcszaggató tud lenni. Legalább valakinek az arcberendezését átformálhatnám. Szóval, nincs szükségem ilyenekre, úgy gondolom, hogy meg tudom magamat védeni. A legkisebb eszközökkel durva sérüléseket lehet okozni úgy, hogy meg se látszik.
Közben Richie is tovább tagolja, hogy nem aggódik amiatt, hogy nem lesz bennem elég adrenalin. Hm... ez úgy hangzott, mintha a későbbiekben tényleg várna valamit, amihez szükségem van az adrenalin szintemre.
- Na, jó. Menjünk akkor. Richie, te meg vigyázz addig a kecóra! - felkapom a kocsikulcsot, aztán megiramodok a lépcső felé, egyenesen ki a garázshoz. Jelzek is Andynek, hogy jöjjön velem. Kinyitom a garázst, mire láthatóvá válik az én kicsikém, a Bugatti Veyron.
- Azt hiszem, következő egy Hummer lesz. Az életem mostanában nagy dolgokból áll. - nagy? Hű, hát ilyet se mondtam még. Végülis, ha a következő egy Hummer lesz, az az utáni meg egy Mitsubishi... utána majd elválik. Lehet, hogy nem is kell nekem kocsi már ezen kívül. Meg azt sem értem, hogy miért kellett nekem a leggyorsabb sportkocsi, nem vagyok autóversenyző. Ugyanakkor jól néz ki, és nem kis sebességgel bír.
- Ülj előre. - ki is nyitottam a kocsiajtót, s beültem a kormány mögé, persze megvártam, míg Andy is beül. Ember, ha ezt tudnák, hogy ittam, és akkor azt jelenti ez, hogy ittasan vezetek! Ikszdé megint. Semmi gond. Ilyenkor alapvető dolog nálam, hogy úgysem vezetek gyorsan, nem vagyok vad motoros... egyébként sem vezetek gyorsan sosem, rendőrök meg nem szoktak megfigyelni, szóval nyugi van. Ki is hajtottam a garázsból, és amint kihajtottam, be is zártam magam után.
Szóval, úton Andy hazája felé. Vagyis háza felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Csüt. Jún. 30, 2011 4:17 am

Miután elbúcsúztam Richitől, átsétáltunk a garázsba. Füttyentettem egyet Rye autóját látva. Eléggé szép darab volt. Mondjuk amikor tett egy megjegyzést, hogy milyen autót szeretne még, én csak ennyit mondtam egyszerűen:
- Őszintén szólva én egy szamarának is örülnék, csak mozogjon - vigyorogtam fáradtan, miközben beültem az anyósülésre.
Becsatoltam magamat, miközben eszembe jutott, hogy Rye tulajdonképpen ivott. De ez nem zavart különösebben. Megbíztam benne. Amúgy is tudtam róla, hogy jól bírja az italt, ennyitől még nem fog fejreállni... az autó alattunk. Szóval hátradőltem a kényelmes ülésben és vártam, hogy útnak induljunk a belvárosban levő lakásom felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   Csüt. Jún. 30, 2011 4:46 am

-Nyugi meglesz.
Mondtam nekik miközben lekísértem őket a garázsig. Nem volt nehéz, hiszen csak mentem a többiek után. Elvégre ez Hale háza szóval ő ismeri én még nem annyira. Szóval ezért még lekísértem, de nem szándékoztam velük menni. Majd újra felsétáltam vissza a szobába hogy vigyázzak, rá bár nem tudom, hogy mire is kéne vigyáznom itt. Nem szándékozom felforgatni a házat, hiszen most mindenki biztos, kihasználná, hogy övé a ház. Én nem akartam ezt tenni először még talán izgalmas volt meg mi hasznom lenne belőle. Hiszen az én dolgom lenne, hogy feltakarítsak meg rendbe tegyek mindent, hiszen én is itt lakom most már. Szóval semmi előnyöm nem származna belőle szóval inkább vissza is ültem az egyik fotelembe majd körülnéztem a szobán. Nem tudtam, hogy mit kellene csinálnom azon kívül, hogy itt, ülök és várok. Meg nem is vagyok az, aki szeret egyedül lenni. Habár néha nekem is kell a magány, de én társasági ember létemre inkább a társaságot kedvelem, mint a magányt. De nem is telt bele olyan sok időbe olyan negyed óra múlva nyílott az ajtó, ami jelezte, hogy Hale hazajött. Megvártam még feljön hozzám.
-Nyugi vigyáztam a házra. Csak fél ezren akartak betörni így éjfél felé. De a kutyád biztos elintézte őket, szóval nincs miért aggódni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Activity-Room   

Vissza az elejére Go down
 
Activity-Room
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
People of the World :: Amerika :: New York :: Anderson birtok-
Ugrás: