People of the World

A való világban játszódó frpg
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Nappali

Go down 
SzerzőÜzenet
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Nappali   Kedd Jún. 21, 2011 5:05 am

Nekem inkább éjszakai. Vannak pillanatok, amikor italozás közben itt alszok el, szóval... nem meglepő, minden este történik valami. Amúgy kis hangulatos, és nem is az a legnagyobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Csüt. Jún. 30, 2011 6:03 am

Haza is érkeztem olyan negyed óra alatt, elvégre kocsival nem olyan hosszú idő elugrani Andyhez, aztán haza is jönni. Beálltam a garázsba, aztán első dolgom az volt, hogy levágódjak a kanapéra. Nappali! Úgy imádom. A zeneszoba után második kedvenc helyem, mert olyan nyugis, na meg itt is van egy zongora. Richiet nem akartam zavartatni, azt csinál, amit akar, én hagyom. Mert ki tudja, mik történnének, hogyha most ott lennék vele szemben. Úgyhogy nem vetemedtem arra, hogy felmenjek hozzá. Inkább gondoltam egyet, és leültem a zongora mögé. Gondolkodtam, hogy mit is játsszak, aztán a véletlen folytán lenyomtam egy billentyűt, amiről az egyik dal eszembe jutott. A requiem egy álomért. Az jó film. Ráadásul a zene is jó benne. Még iskolában is mindig azt játszottuk. Emlékszem, mennyit bajlódtam vele az elején, de aztán szépen lassacskán kezdtem magamról rájönni. Minden nap azt gyakoroltam. Persze ez már mostanra könnyen megy, ha zenész az ember... csak úgy kipattan az ujjából. Nem hiába lettem én is az. Minden hangból, amit ismertem, elkezdtem komponálni magamban, úgyhogy nem panaszkodhatok, hogy nem megy. Csak akarat és türelem kérdése, nekem pedig bőven kijutott mindkettőből a zene terén.
Bele is kezdtem eljátszani, a kezem úgy mozdult a billentyűkön, mint egy könnyed pillangó. A dal eleje még lassú is, és azt halkabban játszottam, de aztán, mikor egyre gyorsabbá kezdett válni, én is egyre hangosabban játszottam. Az a legnagyobb kár, hogy olyan rövid ez a szám. Úgyhogy mikor végeztem, elkezdtem játszani a Karib-tenger kalózait. Az a film is megunhatatlan, egyszerűen olyan zseniális, hogyha nem nézem meg a házimozin egy héten legalább kétszer, akkor egyszer se. A színészek egyszerűen brilliánsak, rosszat nem tudnék róluk mondani. Azt hiszem, ennyi, mit ma tehetek. Ahogy ismerem Richiet, a zeneszóra úgyis le fogja tolni a képét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Csüt. Jún. 30, 2011 7:42 am

Hallottam a zenét fentről és meg is lepett, hogy nem is oda jött ahol én vagyok. De mind egy is hallottam a zeneszót és biztosra vettem, hogy ott lesz, hacsak neme egy szellem játszik a zongorán mivel rajtunk kívül senki nem volt itthon. Nagyon is jól ismertem a Karib-tenger kalózainak a zenéjét egy igazi klasszikus, ha szabad ezt mondanom róla. Lassan beléptem a szobába és megláttam Halét a zongoránál.
-Álmodom? Nyilván nem mert akkor pia is lenne benne. Na, mindegy az nem változtat azon, hogy jól játszol. Mondjuk még nem is hallottalak játszani mikor itt voltam.
Mondtam neki miközben lehuppantam a kanapéra a zongora közelébe.
-Ja amúgy igen vigyáztam a kéróra ahogy kérted. Amúgy csak fél ezren akartak így éjszaka betörni és kirabolni a házat, de a kutyád elintézte mindet szóval nem kell aggódnod.
Mondtam neki kicsit viccelődve a dolgon. Ha bár ki lenne az a hülye, aki ki akar pakolni egy ilyen házat ráadásul ilyenkor? Ilyenkor még a betörők is alszanak, szóval nem kell félteni a házat.
-És most én is játsszak valamit?
Kérdeztem tőle habár most nem is volt ötletem mit kéne csinálni. Meg, ahogy Andy is elment nem tudtam mihez kezdjek most magammal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Csüt. Jún. 30, 2011 7:54 am

Ahogy gondoltam, Richie lejött a nappaliba, ahogy meghallotta a zenét. Hát igen, a zenészek általában felkeresik a zene forrását. És ha nem is tudják, merre van a hely, a fülükre hagyatkozva megtalálják. Ilyenek a zenészek. Minden zene a fülükbe mászik... persze csak azok, amit ők is akarnak. Amikor lejött, még nem fejeztem be a zenét, de amikor beszédbe kezdett, félbehagytam, mert a nagy zenebonától nem hallottam volna, hogy milyen szavak hagyják el a száját.
- Gondoltam. Amúgy sem jönnének be. Le van zárva minden. Nem csak az ajtó, nem csak a kapu. Amúgy is ilyen lézeres szarság van az udvaron. Este meg nem megyünk ki úgyse. Ha pedig mégis, akkor mi lekapcsoljuk addig. - hát igen. Apám szereti az ilyen kütyüket, akár titkosügynök is lehetne. Szóval az udvar, az egész ház teljesen védett, csak akkor nem, ha kint vagyunk. De olyankor sem jönne fel senki sem. Eddig még sose fordult elő... félnek Nerótól, aki éppen most valahol itt a földszinten szundizik.
- Kösz. Igazság szerint azért nem hallottál még, mert nem volt min játszanom. - ja, az utcán meg csak nem fogok leülni és úgy tenni, mintha előttem lenne egy zongora. Azért megköszöntem neki a dicséretet. Olyan 7 éves korom óta zongorázok, nem meglepő, hogy tudok... szerintem. Az már 12 év. Belekezdtem most egy könnyed játékba, azt hiszem, még a Mary Poppinsban hallottam, vagy hol, és rögtön beleolvadt a fejembe. Igen, ilyeneket is nézek. Filmek... Aztán Richie említette, hogy játszhatna ő is valamit. Erre csak a zene végét elhúztam, jobban mondva egy mély hanggal lezártam, ami elég ütősre sikeredett, hogy úgy fejezzem ki magam, aztán odasétálva Richiehez föléhajoltam, pontosabban a füléhez.
- Játssz. - meg kell hagynom, kicsit csábosra sikeredett... ez történik, ha valakinek súgok valamit.
- Ha az ujjaid engedik. - mintha csak egy filmben lennénk, óvatosan, és lassan megérintem Rich kezét. Persze nem akarok ezzel semmi komolyabbat, csak eljátszadozom. Mindeközben egy centiméternyit sem távolodok el tőle.
- Mert úgy érzem, berozsdásodtál. - megállapítás. Nővér, gyógyszert kéretik!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Csüt. Jún. 30, 2011 8:10 am

-Gondoltam az ilyen házak általában fel vannak szerelve minden biztonsági cuccal. Nem is értem egy idő után már szerintem túlzásba viszik ezt a biztonság dolgot.
Mondtam neki miközben csak tovább szórakoztam a zenén, amit játszott, és ahogy vége lett és elmondta, hogy igazság szerint mennyi ideje játszik körülbelül valahogy egy ideje játszunk, de én csak szórakozásból akartam gitáron tanulni. Mindig is tetszettek és viccesnek is találtam a gitárosakat, akik a nagy bandákba játszottak szóval én is ilyen akartam lenni.
-Magadnak köszönd. Másrészt még egy hurrikán is keresztülment a házon, de feltakarítottam mindent szerencsédre.
Mondtam neki még mindig azzal szórakozva, hogy mi is történhetett addig ameddig ő elment. Az orosz megszállás rossz ötlet lett volna, de ez is jó. Majd egy kicsit zavart, hogy Hale olyan közel jött.
-Igen engedik az ujjaim, de igaz egy kicsit tényleg berozsdálltam. De talán te majd megolajozol?
Kérdeztem tőle még mindig viccelődve bár most először egy kicsit zavart voltam
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Csüt. Jún. 30, 2011 8:40 am

Ahogy cselekedtem, mondhatni inkább, hogy csábítottam, észrevettem rajta, hogy zavarban van. Ugyanakkor azt is, hogy még ilyen helyzetben is képes elővenni a poénosabbik énét. Csak mosolyogtam rajta, amikor azt mondta, hogy arra gondolt igazság szerint, hogy beolajozhatnám. Történetesen nem értem, hogy ezt mire érti konkrétan, csak azt tudom, hogy én ezt félreértem. Bár lehet, hogy ezzel épp ez a célja, hogy félreértsem, és akkor tudja, hogy a jó irányba haladok.
- Azt mondod, hogy olajozzalak be? Mintha csak az Ózból hallanám a bádogembert. A benzin nem lesz jó? Attól legalább be is indulnál, és kulcs se kell hozzád. - megpróbáltam én is poénosra fogni a dolgot. Őszintén szólva nem akartam Richiet kihasználni, de eléggé nehéz abbahagynom, hogy ne játsszak vele, de észrevehető rajta, hogy ő is kapó a játékra. Így végülis két oldalas beleegyezésről van szó, így nem számítana kihasználásnak. Mint már mondtam, hogy milyen dolgok léteznek, a mai világban már teljesen mindegy, hogy mit mondunk. De tetszett a szócsata, és egy darabig erről nem akartam leszakadni.
- A hurrikán véletlenül nem te voltál? Nehéz lenne elképzelni rólad, hogy takaríts, inkább hogy felforgass mindent. - ez a helyzet már kezdett kicsit kényelmetlen lenni, így gondoltam valamire.
- Szóval olajozzalak be? - kérdésem közben egy hirtelen mozdulattal átfordultam, egyenesen Richie ölébe, szemben vele. Első egy szemkontaktus és egy ártatlan, ugyanakkor kaján vigyor, de megint közel hajoltam a füléhez, hogy ne legyen neki olyan zavaros, hogy engem kell néznie.
- Sajnos nincs nálam. De mit szólnál, ha adnék valami mást? Talán jobb, mint az olaj. Azt szerintem úgyis kiköpnéd, elvégre olyan az íze, mint a benzinnek. - mintha kóstoltam volna benzint... mindenesetre ezzel a mondattal együtt gyengéden megsimítottam Richie arcát. Talán feloldódik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Júl. 01, 2011 4:10 am

Egy kicsit furcsán éreztem magam mert még Hale nem csinált ilyet egyszer sem mióta itt vagyok. De szerettem minden új dolgot kipróbálni szóval vágjunk is bele és most már nyugodtan leereszthetem a védelmemet.
-Én meg mintha csak az a kis segítőkész Dorothyt. De nyugodj meg beindulok én benzin nélkül is. Benzint pedig nem szokásom inni.
Mondtam neki hiszen ki az a hülye aki benzint inna. Én soha meg nem kóstolnám még ha fizetnének is érte. Szóval erről letehet de ő is csak poénnak gondolta szóval isten mentsen hogy komolyan vegyem. De ínyemre volt a dolog és már benne is voltam ilyen hamar a játékban szóval nem fog nekem nehezemre esni mivel sejtem hogy mit is akar de várjuk ki egyenlőre a végét a dolgoknak.
-Nyugi én gondoskodtam róla. De amúgy nem én voltam a hurrikán és tulajdonképpen nem is volt így nem kell azon erőlködnöd hogy elképzelj amint takarítok. Én úgy érzem talán valahogy sokkal másképp képzelsz most el engem.
Mondtam neki miközben engedtem hogy csinálja amit szeretne én pedig már nem is voltam feszült hiszen most már nem gondoltam hogy ez is csak az átverés egyik formája. Közben pedig már azon vettem észre magam hogy a lány derekára csúsztatom a kezemet hiszen benne vagyunk a játékban szóval akkor nekem is be kell szállni a játékba.
-Remek jó lesz nekem az a más is. Úgy is szeretem az új dolgokat szóval csináld.
Súgtam neki vissza mert így sokkal jobban hangzott mintha csak kimondtam volna a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Júl. 01, 2011 6:26 am

Nocsak, mióta lettem én az Óz a csodák csodájából Dorothy? Ezt a hasonlítást! Még csak egy kicsit sem hasonlítok arra a szerény kislányra. Persze, amikor rámjön, akkor én is tudok ugyanolyan bölcs lenni, elvégre nem vagyok egy idióta, szóval tudok ép ésszel gondolkodni. Valamint belém is szorult bátorság... nem is kevés. És eszem ágában sem volt őt elképzelni úgy, ahogy takarít. Azt bízza csak a nőkre, elvégre a mi munkánk a háztartás... a lusta disznaja meg csak dolgozzon, és keresse a pénz, hogy aztán legyen miből a háztartást vezetni. Ez az élet nagy körforgása. Így megy minden. Ugyanakkor két lehetőség van az életben: vagy a sör vagy a bor. Borra sör meggyötör, sörre bor mindenkor!
Örömmel vettem, hogy Richie 100%-ig benne volt ebben a kis játékban, szórakozásban, elvégre... nem az? Ha úgy nézzük. És nem lesz belőle semmi rossz, mert gondolom, mindkettőnknek csak jó lesz... az érzés. Meg voltam róla győződve, hogy esze ágában sincs visszautasítani, elvégre akkor nem ezek a szavak hagyták volna el a száját, valamint kezét lassan érezni kezdtem a derekamon.
- Új dolgok? Akkor behozok még párat az életedbe. - teszek egy mosolyt, aztán elvonulva mostmár Richie fülétől, az ajkaira tévedtem, s kicsit közelebb húzódtam hozzá. Az első pillanatban egy lágy csókot ajándékoztam neki, miközben mindkét kezét megfogtam, és azokat a derekamról lentebb csúsztattam a fenekemre. Aztán kezem újra az arcára tévedt, és egy lassú nyelves csókba váltottam át.
Ilyenkor egyébként én részeg vagyok? >.< Szerintem egyáltalán nem, mert önszántamból teszem az egészet. Csak... valahogy vonzott, és nem tudtam neki ellenállni.
Már csak egy kis csokilikőr hiányzik és minden, igazán minden sokkal édesebb lenne És az csak ráadás lenne a habostortán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Júl. 01, 2011 8:12 am

Szokatlan volt ez a dolog, de nem bántam meg hogy belementem, hiszen hiba lett volna kihagyni. Látszott Halén is hogy örül annak, hogy elfogadtam a dolgokat. Amúgy is kihasználok minden kínálkozó lehetőséget és hülye lettem volna pont erre nemet mondani vagy kihagyni. Elvégre élveztem, hogy egy ilyen lány, mint ő felkínálja ezt a lehetőséget nekem. De nem is tudom, hogy miért teszi ezt. Lehet, hogy igaz a mondás hogy az ellentétek vonzzák egymást vagy pont ellenkezőleg nem is vagyunk különbözőek. De mindegy is hogy miért a lényeg hogy sszeretkezünk egy barátit, ha szépen akarom kifejezni magam.
-Már alig várom azokat az új dolgokat.
Mondtam neki izgatottan majd miután csak lágyan megcsókolt egy mosoly jelent meg az arcomon. Attól hogy még szűz vagyok, az nem azt jelenti, hogy ilyesmiben nem volt részem. De azért a csókja finom és édes volt akárcsak a finom méz. Látszott rajta hogy kívánt engem, hiszen a kezeimet is oda csúsztatta ahová először én akartam volna, de egy kicsit erősnek éreztem a dolgot, ha már rögtön ezt tettem volna. Majd miután hosszan megcsókolt igyekeztem viszonozni a csókját és kiélvezni minden egyes pillanatot miközben a nyelveink egymással játszadoznak. Végül is most már nekem is be kellene szállnom, hiszen nem, csinálhat mindent Hale. Az olyan unalmas és hülye dolog lenne, hogy ő rángatna egész végig, mint valami marionett figurát. Szavakra most nagyon nem is volt szüksége szerintem egyikünknek, sem hiszen nagyon jól tudtuk, hogy ezzel kölcsönösen boldoggá tesszük egymást. Hát akkor térjünk is a lényegbe, hiszen nem húzhatjuk a végtelenségig az időt. Szóval a csók alatt elkezdtem kisegíteni a ruháiból vagy is csak a felső ruházatából. Reméltem, hogy nem veszi rossz néven, de már nem lehetett mit tenni folytatni kellet a dolgot. Szóval nem engedtem el őt a csók után inkább mimnél jobban magamhoz szorítottam és élveztem a közelségét és élveztem a bőre simaságát és illatát.
-Várj amúgy biztos, hogy ezt akarod?
Kérdeztem tőle azért, hogy biztos legyek a dolgokban hogy nem csak egyoldalúan döntöttem el a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Júl. 01, 2011 9:08 am

Ettől már nem volt visszaút. Illetve lett volna, mert elég lenne egy szó is, hogy nem, nem azt akarom, vagy akár hosszabban is ki lehet fejteni, okokkal. De nem állt szándékomban ilyen lépéseket tenni. Nem is tudom, hogy mi vezethetett idáig, mi vezérelt legbelül. Lehet, hogy előbújt belőlem a kisördög? Kétségtelenül, bár azt hiszem, mindig az uralkodik felettem. Richie viszonozta a csókot, ami azt jelentette, hogy már ő sem lép vissza, mert nem rettent el a tetteimtől sem, sőt, ő is cselekedett ugyanúgy. Leráncigálta rólam a pólót, ami persze könnyen lejött rólam, mert nem volt egy feszes darab, ami hozzásimuljon a testemhez. Aztán egy időre leállt, hogy tényleg ezt kell e tennünk, s ezt akarom e. Hát nem vagyok egy vén csotrogány, még az a fajta ember vagyok, akinek szüksége van a bulikra, és édes mindegy, hogy milyen formájában. Azt hiszem, legközelebb kipróbálom a sztriptízbárt is úgy, hogy én vagyok a táncos... na jó, igazán megvallva ezt csak poénnak szántam, nincsenek ilyen elképzeléseim. Az kéne még... halnék meg. Habár New York már ebből áll ki: vásárlás, autóversenyek, bűnözés, fű, pia, szex. Ennek a népnek édes mindegy, hol tud pénzt szerezni. Habár ez Richienek kedvezőbb, minthogy felszedjen valahol az utcasarokról egy kurvát, akitől több betegséget is elkaphatna, ráadásul ez ingyen van, és nekem nincsenek igényeim.
- Ingyen van, nem? Persze. - felelem a kérdésére, hogy igen, ezt akarom, nem döntök másképp. Persze a férfiak becsülete... megkérdezni egy nőt, mielőtt még megtörténne. Csak az se mindegy, mikor kérdezik. Van, hogy túl hamar, van, hogy túl későn. Ha túl hamar kérdezik, lehet, azt mondja rá a nő, hogy igen, ezt akarja, de később, mikor tovább fajul a dolog, akkor megváltozik a gondolata. De én végig ezen a véleményemen maradtam, nem vitatható. Ezért válaszomat befejezve újra a szájára tapadtam, miközben levettem róla a felsőt, szabaddá téve felsőtestét, s a csók közbe arra is rákaptam a simogatásokkal, mint legyek a cukorra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Júl. 02, 2011 5:02 am

A kérdésemre tettekkel is válaszolt, de később szavakkal is. Azért az ez egy olyan kérdés, amit mindig meg szoktak kérdezni. De igen ezt akarta szóval folytattam ott ahol abbahagytam a dolgot. A dolgon, amit válaszolt egy kicsit elnevettem magam, hiszen ezt a kérdést nekem kellet volna feltenni neki. Hiszen tudtommal nem én kezdeményeztem a dolog, de nem mintha én nem éveztem volna. De lehet, hogy ő nem is akarta ezt csak én vezettem rá. Már hogy a fenébe ne ő akarta volna, hiszen nem is tudom, hogy ki kezdte ezt az egészet. De már benne voltam szóval már fölösleges az ilyesmin gondolkodni. Meg elég bizonyítéknak is minősült az ő részéről hogy levette a pólómat és a felsőtestemen játszadozott a kezével. Szóval mindkettőnk részéről egy igen volt. Szóval nekikezdtem, hogy folytassuk, amit elkezdtünk, hiszen benne voltunk a dologban szóval kezdjünk is neki a dolognak. Így hát kicsit hasznos volt, hogy hova is terelte a kezemet. Miközben ő a csókkal volt elfoglalva én közben pedig már a nadrágjából segítettem őt kifelé. Tudtam magamban, hogy nem is tudtam volna elkapni róla a tekintetem még csak egy percre se. Hiszen megigéző külseje csak vonzotta a szemet. Sőt még csók közben még be is zártam egy hosszabb időre a szeme. De nem esett nehezére így se hogy a kezem megcsinálja, amit kell, hiszen nem vagyok annyira béna, hogy csukott szemmel ezt ne tudnám megtenni. Az itteni estém első napja. Hát valahogy nem így képzeltem a dolgot, de ha már így esett én nem ellenkezem a sorssal vagy a szerencsével akármi is tette ezt. Még az volt a szerencse hogy Hale szülei nem voltak, itthon mert ha meglátnak így minket hát igen. Mondjuk úgy egy kicsit kellemetlen lett volna a dolog mindkettőnk számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Júl. 02, 2011 6:13 am

Így, hogy azon gondolkodom, hogy ezek után már úgyse lesz tovább, elvégre semmi komolyról nincs szó, felmerül bennem a kérdés, hogy akkor mégis mi lesz. Hogy hogyan fogunk nézni egymásra. De én azon a véleményen vagyok, hogy most bármi is történik, ugyanúgy fogok rá tekinteni, mint egy barátra, s úgy veszem az egészet majd, mintha meg se történt volna. Illetve... tudom mélyen magamban, hogy ez megtörtént, és nincs belőle semmi, de úgy vagyok vele, ha már a múlté lesz, akkor nem feszegetem és nem hozom felszínre. Lesz, ami lesz.
A továbbiakban már Rich is beindult, ahogy mondta, nem kell neki benzin. Éreztem, ahogy próbálja rólam levenni a nadrágot, és ebben be is segítettem neki, közben már azon voltam, hogy én is lehúzzam az ő sliccét, ezzel is megszabadulva az ő ruháitól.

-×-

Reggel korábban ébredtem, mint Rich. Ja, igen, együtt aludtunk, mert kicsit fura lett volna, hogy miután megtörtént az eset, elkülönülünk egymástól tényleg úgy, mintha nem is foglalkoznánk az egésszel. Mindenesetre még azután felkaptam magamra egy pólót és egy alsót, de mivel már felébredtem, ezért magamra kaptam egy rövid barna nadrágot, valamint egy sötétebb zöld pólót. Richiet nem akartam felébreszteni, gondoltam, majd felkel, ha akar. Ma megyünk el a cuccaiért úgyis, gondolom erre még emlékszik. Először a fürdőbe indultam megmosakodni.
Majd levonultam a konyhába, hogy készítsek magamnak kávét. Nem tudom, hogy Richie szokott e inni, de biztonság kedvéért annyit csináltam, hogy neki is legyen. Ha nem issza meg, akkor én azt is bevedelem, kell az energia. Fura mód a szülők még nem értek haza. Vagyis de... anyámat hallottam olyan hajnali 5 körül, ahogy apámat is, de gondolom, mentek is dolgozni vissza. Elvégre jön a korai hírek, anyámnak tudósítani kell, apám meg megint bizniszel.
Nem is nagyon törődtem vele, csak azon voltam, hogy kész legyen a kávé. Na meg, közben összedobtam valami gyors reggelit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Júl. 02, 2011 6:58 am

Reggel én is hamar felkeltem, hiszen korán kelő típus vagyok. Azt hogy felkel mellőlem csak éreztem, de félszemmel azért láttam is. De azért hagytam, hogy abban a hitben maradjon, hogy alszom. Megvártam még elmegy zuhanyozni, de közben én is felkaptam magamra a tegnapi ruhámat. Majd ahogy végzett egy kicsit vártam és közben a tegnapi nap emlékei cikáztak a fejemben. De ha ő nem akart ügyet csinálni belőle akkor én sem fogok. Ezzel meg maximum elmélyítettük a barátságunk szóval semmi gond nincs belőle. Majd utána elmentem zuhanyozni én is, és ahogy végeztem és kiléptem megéreztem a kávészagot a konyhában. Persze hogy ő lesz, odalent mert nem hinném, hogy a szülei most még itthon lennének. Szóval odamentem a konyhába és kiöntöttem magamnak egy csésze kávét.
-Jó reggelt! Gondolom már az őseid nincsenek itthon.
Mondtam neki miközben a kávémat ittam. Most valahogy nem tudtam semmit mondani, hiszen elvégre reggel is volt meg még a tegnapi hatása. Meg nem is akartam felhozni az estét, ha majd akarja, akkor beszél róla. De ma megyünk a cuccaimért tényleg szóval jobb lesz, ha nem túl korán és nem is túlkésőn állítunk be a haveromhoz, mert ha megint a kis csajával játszadozik, kicsit kínosan érezném magam.
-Amúgy ami a cuccaimért menést illeti, majd olyan délután körül ugorjunk le értük.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Júl. 09, 2011 5:46 am

Ahogy leültem az asztalhoz egy székre, hogy megigyam a csésze kávémat, jött Richie is, hogy felfrissítse magát egy kis koffeinnel. Nem akartam felhozni az estét, elvégre ha felhoznám, lehet, hogy rontanék a helyzeten. Szóval, maradok annyiban, hogy megtörtént, megtörtént, akkor nem fogom felbojgatni a múltat, lényeg az, hogy ugyanúgy viselkedek majd vele, mint eddig. Még akkor is, ha mind a ketten tudjuk magunkban, hogy mit műveltünk. De ez már csak az élet rendje, mert egyszer minden megtörténik, s egyszer mindent ki kell próbálni.
- Korán hajnalban elmentek. Szokásukhoz híven fontos a munka, ami meg azon kívül létezik, le van szarva. - hát a szülők körülbelül ilyenek voltak. Nem nagyon foglalkoztak mindennel, mert arra törekedtek még így, milliomoson is, hogy minél több pénz legyen a háznál. Nem is értem, hogy már mit tudnék vele kezdeni. Új lakást nem vennék, minek azt? Szülők amúgy sincsenek itthon rendszeresen, eléggé ritkán, szinte olyan, mintha már az én házam lenne. Amúgy is haláluk után mindent örökölnék, felesleges lenne másik házat vennem, hogy akkor kettő legyen. Nyaraló is van... szóval megvagyok magamnak így, ahogy vagyok.
- Oké. Akkor majd ebéd után felugrunk. Elvégre... gondolom nem akarunk úgy berontani hozzájuk, mint a betörők, ők meg pont hancúroznak. Rosszul állna a szénánk, én meg nem vagyok ló. - a reggeli viccelődésnek is meg vannak a határai, csakhogy nem ismerek határokat. Na jó, ismerek, de viccen belül nem mindig válik be, hogy leálljak. Közben előállt a reggeli, így jutott belőle Richienek is, meg nekem is.
- De régen ettem asztalnál! - hááát, szokásomhoz híven begubózok a szobámba, vagy le a házimozihoz, és akkor egy kis filmnézés közben leállok zabálni. De már hozzá is látok a reggelimhez, hogy ne üres gyomorral éljem napjaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Júl. 09, 2011 8:14 am

Valami ilyesmi válaszra számítottam Halétól a szüleit illetően. Tehát már csak ez a válasz bizonyossá tett afelől hogy nem változott semmi. Tovább szürcsöltem a kávét és azon gondolkoztam, amit mondott. Minek nekik annyit dolgozni, meg hogy tud, egy ember ennyire belemerül a munkába.
-Minek dolgoznak annyit? Nézzenek rám én sem dolgoztam semmi csak a hobbimnak élek és még is megvagyok. Igaz némi segítséggel, de hát, ha nekem ez jó.
Mondtam neki nevetve miközben már a reggelit is tálalta. Miközben őt néztem, hogy milyen lelkesen eszik én csak lassan ettem miközben egy kicsit elgondolkodtam. Minek is csinál az ember olyat, amit másnapra megbán? Nyilván sokan ezt a kérdést tették volna fel sokan magukba egy ilyen éjszaka után. De én nem bántam a dolgot, nyilván aki a helyemben lett volna az sem. Hiszen mármint maga a dolog nem jött ki olyan rosszul. Szóval semmi rossz nem történt tehát egész jól jöttem ki az egészből. A gondolataimból Hale újabb kis megjegyzése szakított ki.
-Igen az lesz a legjobb, ha ebéd után. Elvégre nem lenne a legjobb, hogyha akkor nyitnánk be. Igen gondoltam, hogy nem vagy ló. Akkor talán nem így ennél. De lehet, hogy pont ezért nem eszel asztalnál.
Mondtam neki egy kicsit viccelődve a dolgon. Kezdtem visszatérni hála a kávénak. Ami most nagyon jól jött, hogy felkeljek.
-Igen talán jobb lenne, hogyha visszaszoknál az asztalnál való étkezéshez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szer. Júl. 20, 2011 11:57 pm

Kicsit meglepett a kérdés. Miért dolgoznak annyit? Ezért miközben a kávét ittam, vágtam egy képet.
- Miért dolgoznak? Kérlek szépen, talán azért, mert a seggükön nem ülhetnek tétlenül. Meg egyébként is, valamivel fent kell tartaniuk magukban a kondit is, meg a szüleim olyanok, akik nem tudnak egy helyben megülni. Ők olyanok, hogy muszáj kimozdulniuk a házból. Gyakorlatilag a munkájuk az otthonuk. Ritkán látni őket úgy, hogy lazuljanak. Meg egyébként is... ha mi is befutunk a zenei karrierrel, szerinted egy helyben fogunk ülni? Nem, mert azon leszünk, hogy zenét komponáljunk, dalszöveget írjunk, próbáljunk, nameg koncertek. Hát... ők is így vannak vele. Ha nem lenne munka, valószínűleg elfogyna itthon évek múltán a pénz. Még akkor is, ha sok van belőle. - logikus. Elvégre a szüleim helyében én sem ülnék itthon. Csak most még nincs más választásom. Várnom kell addig, míg ténylegesen nem leszünk egy zenekar. Akkor pedig már nem csak azért leszek itthon, hogy üljek a seggemen és élvezzem a bulikat.
- Dehogy szokok vissza az asztalnál való étkezéshez! Hülyének nézel te engem? Ha eddig szobában ettem, meg mindegy, hogy hol, bárhol, kivétel volt ez alól a konyha, akkor most miért ne tehetném meg, hogy ne a konyhában egyek? Most csak meg vagy tisztelve azzal, hogy veled vagyok a konyhában. - ezzel megengedek magamnak egy vigyort.
- Akkor délutánig asszem én nézek valami filmet, vagy... hm... nem, szerintem zenélek. Vagyis... nem. Megyek, úszok egyet. Csak előbb felhalmozom a reggelit. - na ige, üres hassal a fene se menne el úszni... de sokan meg azt mondják, hogy tele hassal se jó. De a reggeli kihagyhatatlan, és amúgy se leszek tele tőle. Másrészről, ha üres lenne a hasam, nem lenne erőm, és ki tudja... akármelyik pillanatban belefúlhatok a vízbe, és nincs itt más Richien kívül, ezért majd neki kell játszania a vízimentőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   

Vissza az elejére Go down
 
Nappali
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
People of the World :: Amerika :: New York :: Anderson birtok-
Ugrás: