People of the World

A való világban játszódó frpg
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Central Park

Go down 
SzerzőÜzenet
Lyn Osaka
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 340
Join date : 2010. Sep. 22.
Age : 24
Tartózkodási hely : Pont ott

TémanyitásTárgy: Central Park   Hétf. Jún. 20, 2011 3:13 pm

Ide menekül a beton, és üveg dzsungel elől mindenki, aki egy kis feltöltődésre vágyik. A Central Park egyébként pont olyan, mint amilyennek a filmekben látszik: takaros, tiszta, sok kis tematikus hellyel, kerttel, ligetekkel, sok kocogóval és rengeteg mókussal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://peopleoftheworld.hungarianforum.net
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Central Park   Kedd Jún. 21, 2011 6:19 am

Nem is tudom már hogyan történt, hogy összefutottam Andy-vel. Asszem felkeltem, gondoltam egyet, hogy kiruccanok otthonról... ja, egyébként futni indultam. Bekaptam valami kaját, meg hoztam magammal egy üveg ásványvizet, aztán indultam is. A betonoszlopok között futkároztam, amikor egyszer csak észrevettem 5 perc után Andrew-t. Gondolkodtam, hogy vajon mit kereshet itt, de rövid diskurzus után arra a döntésre jutottam, biztosan megint "tanított". Áh, de nyáron azért csak nem... vagy ki tudja. És akkor kérem szépen, most itt kötöttünk ki, hogy ő sétál, én meg az sétatempójában kocogok mellette.
- Nehogy azt mond, hogy nyáron is tanítasz, vagy hol a picsába mászkálsz? - tipikus én, aki már rögtön kérdéseket vet fel. Mint aki féltékeny lenne. Nem mintha izgatna, kihez jár, vagy mi dolga, de mivel régóta a barátom, azért aggódni még aggódhatok érte. Hát szép vagy, nem mondom. Bár édes mindegy... ahogy neki jól esik, például én sem panaszkodhatok, hogy ilyen melegben állok le futni. De mostmár ez elnézhető nekem, mert kezd sötétedni, kezd lehűlni a levegő, és... zenét hallok a távolból. Meg egy kis foltot fedezek fel már messziről, amint ott ül egy padon. Basszameg, a Central parkban vagyunk?! Észre se vettem.
- Szerintem ez Rich lesz, ha nem csalnak az érzékeim. - jegyzem meg Andrewnak. - Menjünk arra, úgyis rég láttam a képét. - mondatom befejeztével meg is indulok arra, persze mindig tartva a tempót. És jól is gondoltam, a már megszokott Rich, aki mindig zenél. Vigyorogva odarohantam hozzá, majd se szó, se beszéd, megborzoltam a haját.
- Na, mi az, díszhuszár? Csak nem a levegőt koptatod megint? Hagyhatnál belőle a mókusoknak is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Central Park   Kedd Jún. 21, 2011 6:31 am

Kicsit fáradtan sétáltam az utcán aznap este. Éppen a heti egyik edzésemről jöttem haza és hát mit ne mondjak, eléggé meg lettünk dolgoztatva. Nem mondanám, hogy nem bírom strapát, de hát a mester meg annak érti a dolgát, hogy minket lefárasszon. Na mindegy. Szóval éppen sétáltam hazafele a szokásos útvonalon (kis szokásos egészségügyi séta), amikor a lámpák között egy ismerős üstököt fedeztem fel. Pár lépés után már láttam, hogy oké, nem látok rosszul: Rye közeledett. Ketten indultunk tovább. Mondjuk kicsit komikusan festhettünk, hogy itt kocog mellettem. A kérdésén elmosolyodtam. Hiába, ez volt ő.
- Nem, edzésen voltam. Nyáron nem szoktak behívni oktatni. Mondjuk egy-két szülő megpróbálja a nyakamba varrni a kölkét, mert pótvizsgáznia kell, de ezeket visszautasítom. Múltkor is sikerült egyet kifordítanom a hitéből, amikor elmagyaráztam neki, hogy a lüke kölke több időt szentelt a nintendojának, mint az órámnak.
Csendben diskuráltunk, amikor meghallottuk a zenét. Elindultunk... pontosabban Rye megindult, én meg utána. A Central Park nyugalmat árasztó környezete között aztán megtaláltuk a hang forrását: egy régi barátot, Rich-t. Nofene, úgy tűnik ez egy ilyen nap, sorra előkerül mindenki. Lassan beértem az előre rohanó lányt, majd kezet nyújtottam a srácnak.
- Hogy's mint? Rég találkoztunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Central Park   Kedd Jún. 21, 2011 6:47 am

Úgysem volt más dolgom otthon vagy is a barátomék házában, mint zenélni. Olyan szép kint az idő és hát jobb lett volna, ha az emberek életét is színesebbé tesszük egy kis zenével. Hát, ha már kigondoltam, akkor ne teszek mást felvettem a régi kis gitárom és elindultam a parkba ahol gyorsan helyet is foglaltam a szokott kis helyemen, ami egy fa árnyékát jelentette a tokot persze elhoztam hogy magam elé tegyem mintha nincstelen lennék és alamizsnára lenne szükségem. Nos, hát elkezdtem játszani az embereknek mindenesetre tetszett és ezt pénzel is kimutatták. Hát igen folytattam a játékot, még ha nem is nézte senki legalább varázsolok egy kis ritmust a szürke napokba. Ekkor figyelmes lettem egy kedves hangra, amit már ezer közül is felismerek. Ennek a hangnak nem is volt más a tulajdonosa, mint Hale. Ahogy meghallottam csak negáltam a játékba és felnéztem rájuk, hogy jól lássam mindkettőjüket. Hale a tőle jól megszokott kérdést szegezett nekem, ami várható is volt.
-Nem éppen vagyok díszhuszárnak nevezhető és levegőből szerintem van a mókusoknak is elég. De kit érdekel, hogy rontom a levegőt, ha az emberek megfizetik.
Mondtam neki nevetve és a tokra mutattam, amiben az összegyűjtött kis pénzem volt. Majd ahogy megláttam, hogy Andrew a kezét felém nyújtja felálltam és a gitáromat le is tettem. Majd kezet is ráztam vele.
-Az már igaz. Mesélj, mi van veled, hiszen rég találkoztunk és kíváncsi vagyok mindkettőtök kis történetére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hale Rye Anderson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jun. 21.
Tartózkodási hely : Big Apple

TémanyitásTárgy: Re: Central Park   Kedd Jún. 21, 2011 7:20 am

Szokásos reakciók vártak... elvégre, már ismertem Rich-et, mindig kitalált valami ütős választ. Hát igen, ezt szerettem én ezekben az idiótákban, akiket én barátaimnak nevezek. Rich felállt, és folytatták a beszélgetést Andrew-val, én addig meghúzódtam mellettük, és gondolkodóba estem. Valójában a kérdésen gondolkodtam el, hogy mit is csináltam, mik történtek velem eddig.
- Ööh.. - kezdtem is ezzel, törve a fejemet, majd felmutattam mutatóujjam, hogy megvan, amit kerestem.
- Igazság szerint nem sok. Szokásos esti bulik, ismertek. Mindig megyek valahová, nem állok meg. - ennyit mondtam egyelőre, aztán eszembe jutott. Buli. Igaz, nem terveztem mára, de megint mehetek folytatni a kicsapongó életmódomat, de nem jó egyedül. Csak ökör iszik magába.
- Hey! Nem jösztök el hozzám? Fater, muter nincs otthon, mert dolgoznak. Egyrészt ne legyek már egyedül, meg akkor rendezünk egy kis party like a rockstart. - party like a rockstar? Na, ez is I set my friends on fire. Belémolvadt a zenéjük, ezt már nem tagadhatnám le amúgy sem. Szóval, itt az idő végre, hogy csapjunk egy fergeteges bulit, még akkor is, ha csak hárman vagyunk. Néha a kevesebb több. Andrew-et meg úgyse láttam úgy, hogy halálra bulizza magát.
- Andrew, most garantálom neked, hogy leiszod magad a fészkes pokol kibaszott fenekéig. - kicsit csúnyán néztem rá, és túl komolyan, mint aki a szemével babonázna... mintha csak rá akarnám venni. Áh, nem kell rászednem, megteszi ő azt magától.
- Aztán meg, nem is muszáj elmennetek, vendégszoba fent van, lent van, mindenhol. Neked, díszhuszár, meg tudod, hol a helyed. - kacsintok rá egyet... gondolom emlékszik még a vendégszobára, ahol mindig ő foglal helyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew McNeal

avatar

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2011. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Central Park   Kedd Jún. 21, 2011 7:39 am

Erre csak vállat vontam.
- Hát mit mondjak. Végre felszabadultam, mint az USA. Kirobbant a nyár, én meg megszabadultam az idegesítő tényezőktől. Most van pár hónapom arra, hogy az idegeim rendbe jöjjenek - vigyorogtam a szokásos helyzetjelentés után.
Na igen, ilyen a tanárok élete. Kilenc hónap szenvedés, három regenerálódás. Aztán kezdődik az egész elölről, mindaddig, míg vagy meg nem őrül szépen, vagy el nem éri a nyugdíj nevű ,,megváltás" pár évtized után. De hát ez van. Én választottam ezt a pályát, önként és dalolva, szóval én csak befoghatom. Aztán Rye is elmondta, hogy mi volt vele... ebből pedig hoppá, hirtelen kigyulladt a fejében az ötletjelző lámpa, mint a július 4-ei tűzijáték. Előállt egy ötlet lehetőséggel a mai estével kapcsolatban. Éppenséggel nekem nem volt semmi dolgom erre a napra. Ám a lány kihívó tekintete kissé megkérdőjelezte bennem, hogy ebbe most beleegyezzek-e.
- Aham, persze, őnagyságát pedig ki fogja a helyére rakni, ha már kapaszkodva fekszik? - kérdeztem a komisz lányt. - De legyen, részemről nincsen akadálya.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Riedel

avatar

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011. Jun. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Central Park   Kedd Jún. 21, 2011 7:57 am

A szokásos dolog történt mindkettőjükkel, ahogyan emlékeztem. Hale tovább folytatta a kis megszokott életét, azaz a folyamatos bulizást. Andrew pedig tanított és a nyarat élvezi. Hale a tőle megszokott módon elő is állt azzal, hogy mennyünk bulizni, amibe én feltétel nélkül benne vagyok, hiszen jól ismer.
-Én benne vagyok, de nem ismételjük meg a legutóbbi bulit, amiben szintén a ti házatokban volt élményem. Vagy is nem is tudom, hogy mi történt velünk, mert csak arra emlékszem, hogy belementem a kis buliba és sokat piáltunk és utána valahogy kiestek az emlékek. Szóval most egy kicsit féken tartom magam a piálás terén. Ja és hogyne felejteném el hogy hol a helyem, hiszen ott keltem fel a mi kis bulink után.
Mondtam neki mivel tényleg nem akartam, hogy megismétlődjön ez, hiszen csak felkeltem és az éjszaka, ahogy van kiesett. Bele se merek gondolni mit tettem bár Hale-től nem tartottam, hogy csinált volna velem valamit, hiszen ő is körülbelül ezen a szinten volt. De a buliban benne voltam, hiszen imádtam bulizni és inni, amit meg megígértem, hogy most mérsékelten teszek, de hát lehet a kényszer fog győzni.
-Apropó hely. Hale majd lenne veled valami megbeszélni valóm négyszemközt. De az még várhat szóval akkor, ha mind benne vagyunk irány bulizni. Nincs igazam? Ja és nyugodj meg Andrew, Halét már láttam rosszabb állapotban is.
Mondtam nekik majd eltéve a gitárt felvettem a vállamra, menetre készen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Central Park   

Vissza az elejére Go down
 
Central Park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
People of the World :: Amerika :: New York-
Ugrás: